Haberler

Trabzonspor Makalele'yi İstiyor

Trabzonspor'da Yönetimin Tecrübeli Futbolcu Rigobert Song İçin Yıllık 1 Milyon Dolara Yakın Bir Fiyatı Vermeyi Gözden Çıkardığı Öğrenildi. Song'un İse Daha Yüksek Miktar Talep Etmesi Transferi Zora Sokuyor.

Trabzonspor'da yönetimin tecrübeli futbolcu Rigobert Song için yıllık 1 milyon dolara yakın bir fiyatı vermeyi gözden çıkardığı öğrenildi. Song'un ise daha yüksek miktar talep etmesi transferi zora sokuyor.

Öte yandan yeni sezonda savunmanın önemli isimlerinden biri olacak olan Giray ise, rekabetten asla kaçmayacağını söyledi.

Trabzonspor'da savunmaya ağabeylik yapması için transfer edilmesi gündemde olan 32 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'un sürekli olarak fiyat artırması yönetimi sıkıntıya soktu. Bonservisi elinde olan Song'a en son yıllık 1 milyon dolar vermeyi gözden çıkaran bordo - mavili yönetim, futbolcunun istediği 1 milyon euro'yu vermeye ise yanaşmıyor. Bu arada Trabzonspor, Chelsea'nin 35 yaşındaki yıldızı Makalele'yi de yakın takibe aldı.

GİRAY: "TATİLİN HEMEN BİTMESİNİ İSTİYORUM"

Trabzonspor'un Gençlerbirliği Oftaşspor'dan transfer ettiği Giray Kaçar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, savunmaya yapılan takviyelerin kendisini rahatsız etmediğini söyledi. Giray, çok büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Hayatımda ilk kez tatilin bir an önce bitmesini bekliyorum. Trabzonspor'a imza attıktan sonra hazırlıklara başlamak için sabırsızlanıyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Antrenmanların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. İlk defa bir tatil döneminin biran önce bitmesini istiyorum. Günler bir türlü geçmek bilmiyor. Takımla birlikte olmak, taraftarların huzuruna çıkmak istiyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Bu nedenle mutlu ve gururluyum" dedi.

"REKABET BAŞARININ ANAHTARIDIR"

Giray, yeni sezondan en büyük beklentisinin Trabzonspor'u büyüklüğüne yakışır şekilde temsil etmek olduğunu da ifade ederek, "Bu yıl kulübümüz iyi transferler yaptı. İnşallah en kısa sürede kaynaşıp takım halinde sezon sonuna kadar zirve yarışını sürdüreceğiz. Hem ligde hem de kupada büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Rekabetin başarının anahtarı olduğuna inanıyorum. Ersun hoca da bu durumun farkında olduğu için bütün mevkilerde alternatifli bir kadro kurdu. Rekabet olunca oyuncular daha çok çalışıp formaya almaya ve bırakmamaya şartlanıyor. Benim de bulunduğum savunma bölgesinde çok kaliteli isimler var. Bu durumdan oldukça memnunum. Artık daha çok istekleyim. Böyle olunca takımım adına olumlu gelişmeler ortaya çıkıyor. Problem yok. Antrenmanlarda elimden geldiğince çalışacağım, savaşacağım ve en iyi performansımı sergileyip o büyük formayı giyeceğim" diye konuştu.

Ersun Yanal'la sürekli irtibat halinde olduğunu dile getiren Giray, "Sağ olsun hocamız bizimle çok yakından ilgileniyor. Onunla birlikte yardımcı hocalarımız ve diğer kulüp görevlileri de beni arıyor. Bu durumdan oldukça memnunum. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR BASKISI BİZİ OLUMLU ETKİLER"

Uzun süredir çekilen şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini belirten Giray, "Taraftarların bu büyük beklentisinin üzerimde baskı oluşturacağını düşünmüyorum. Aksine olumlu yönde etkileyecek. Bu özleme son vermek inanılmaz güzel ve anlamlı olur. İmza töreni sonrası kulübün kupalarla dolu müzesini gezdim. Burada bir bölümün boş olduğunu gördüm. Müzede bulanan taraftarlar hemen yanıma gelerek, 'Burayı siz dolduracaksınız. Size güveniyoruz' dediler. O sözler beni çok etkiledi. Artık en büyük hayalim o bölümü doldurarak taraftarlara verdiğim sözü yerine getirmek. Bu yıl yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve tüm camia birlik olursa her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Geçtiğimiz sezon Sivasspor şampiyonluğa çok yaklaştı. Biz ise ülkenin 4 büyük takımından biriyiz. Her şey çok daha kolay olacaktır" diye konuştu.

Giray, Milli takımın büyük bir başarı elde ettiğini de ifade ederek, "Milli takıma şampiyonanın devamında başarılar diliyorum. İnşallah kupayı alarak bizleri sokağa dökerler. Amacım önce Trabzonspor forması altında başarılı bir performans sergileyip bundan sonraki turnuvalarda ay - yıldızlı formayı giymek" dedi.

PİLOT TAKIM DEĞİRMENDERESPOR OLUYOR

Öte yandan Trabzonspor'da yönetim, uzun zamandır gündemde olan pilot takım konusunda da 1461 Trabzon Değirmenderespor kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İlk etapta Akçaabat Sebatspor kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda olumlu sonuç alamayan bordo - mavili yöneticiler, TFF 2. Lig takımlarından Değirmenderespor ile yaptıkları görüşmelerde kulübün tamamıyla Trabzonspor'a devri konusunda el sıkıştı. İki kulüp arasında resmi protokolün önümüzdeki günlerde imzalanması bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor'un Hansa Rostock'tan transfer ettiği Zafer Yelen ve Hamburg'dan transfer edilen Fatih Altundağ'ın, Trabzon'a gelişinin hafta sonuna sarkabileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title