Haberler

    Trabzonspor, Majid Hosseini Bitiriyor

    Güncelleme:

    Trabzonspor, İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin transferini büyük ölçüde bitirdi. Savunma oyuncusu, Perşembe günü İstanbul'da olacak.

    Transferde ilk olarak stoper sorununu çözmeyi amaçlayan Trabzonspor, İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin transferini sonuçlandırmayı amaçlıyor.

    Savunma oyuncuları Uğur Demirok, Jan Durica ve Tomas Hubocan ile yollarını ayıran ve 2 stoperi kadrosuna katmayı amaçlayan bordo-mavililer, İran'ın İstiklal takımında forma giyen Majid Hosseini'nin transferinde büyük aşama kaydetti.

    19 TEMMUZ'DA TRABZON'A GELECEK

    İran Milli Takımı formasıyla Rusya'da düzenlenen Dünya Kupasında görev yapan 1.83 boyunda 22 yaşındaki futbolcunun, 19 Temmuz Perşembe günü Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

    Kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İranlı futbolcunun transferi konusunda şartların örtüştüğünü belirterek, "Büyük olasılıkla bu transfer gerçekleşebilir. Son aşamaya gelindi. Perşembe günü bir aksilik olmaması halinde Trabzon'da olmasını bekliyoruz." dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Trabzon İran Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    vatandaş:

    kimse yorum yapmamış, bir iki kelime ediyim bari, bu adamı alınca 3 yıl üst üste şampiyon olacağız. Tek eksik buydu onu da bulduk, işlem tamamdır. Başka transfere gerek yok, hemen 3 yıllık kombine almaya gidiyorum. . .

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Ayşegül Deveoğlu:

    Etiyopyadan da futbolcu alalım

    2
    0
    yanıtYanıtla
    paşa:

    ne yapsınlar bu kadar borç varken puyol u mu getirselerdi? öncekiler kuckaları sosaları getirdi de ne oldu? yine avrupaya gidemedik. trabzonun forması kendi başına ilk 5 e girer zaten yalandan transfere milyon eurolar vermeye gerek yok. 300 bin euro bu topçu. tutarsa tutar tutmazsa zatat 3oo bin der kenara çekilirsin bu kadar basit.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Boş boş konuşmayın bizle beraber fenerde uefanın listesindeyiz bi sene daha bu fiyata topçu bulmuş adamlar daha ne olsun ramosu istiyodukta sonra almaktan vazgeçtik gibi konuşuyosunuz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title