Haberler

Trabzonspor, Legia Varşova'ya 2-0 Yenildi

Güncelleme:

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova'ya 2-0 yenildi ve grup 2. olarak üst tura çıktı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan çıkmayı daha önce garantileyen Trabzonspor, deplasmanda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla gruptaki son maçına çıktı. Pepsi Arena'da oynanan mücadeleyi Polonya temsilcisi 2-0'lık skorla kazandı.

GOLLER ORLANDO SA'DAN GELDİ

Karşılaşma boyunca istediği pozisyonları bulamayan bordo-mavililere karşın, Legia yakaladığı az sayıda tehlikeden sonuç çıkardı. Legia'ya galibiyeti getiren goller 22. ve 56. dakikalarda Orlando Sa'dan geldi.

EKİCİ KIZARDI

Öte yandan Trabzonspor'da Mehmet Ekici, 90. dakikada kırmızı kart gördü. Mehmet ile maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Kevin Constant, son 32 turunda oynanacak ilk maçta görev alamayacak.

Bu skorun ardından Trabzonspor L Gtrubu'nu 2. sırada tamamladı. Legia Verşova ise grubu lider tamamladı. Trabzonspor'un rakibi, 14 Aralık Pazar günü çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Legia Varşova Trabzonspor Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

ragi1907:

HAHAHA hamsının omru buraya kadarrr bun dan sonraaa turuda gecemezz balon patladıı

63
6
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Sonuna kadar yanındayız Trabzonsporum

4
2
yanıtYanıtla
ankae:

tebrikler ts bjk ye başarılar ersun yanal iyi hoca bu sene olmazsa seneye şampiyon tabiki istedigi futbolcuyu alırlarsa sabır gösterirseler

5
0
yanıtYanıtla
xyz:

İki hafta kankiler cim conla gnc. birliği yol verince TS. yi şişirip yere göğe koyamadılar. . . . . Daha ilk maçta patlak verdi. . . . . Lig tarihinde TS. her zaman şaibeli sonuçlar almıştır. . . . Bakarsın bir hafta iki hafta önce daha kuvvetli takıma 3-4 atar bir hafta sonra daha zayıf takımdan 3-4 yer. . . . . . . . Hatır şikesi yapmadığı yıl yok gibi bir şey takip edilsin görülür. . . . Enterasan sonuçlar alan ender takımlardan biri. . . . . . . . . . .

0
4
yanıtYanıtla
abdül:

Trabzonspor ve Beşiktaş''a Başarılar. , .

3
0
yanıtYanıtla
kus beyinli fenerMobil-ANDROID:

sikeci fere nerde kurban olasin trbzonspora

2
1
yanıtYanıtla
fb.li:

Ts. yorumcu bize kimse gaz veremez, vermeye de gücü yetmez ama bizim gaz verdiklerimiz çok olmuştur. . . . . . . . . . . Şikeciliğe gelince Sevgili başkanlarınız sadri şener ve arkadaşları hangi mahkemede yargılandı. . . . . Sadri şener kefaletle serbest kalmadı mı?. . . . . . Kefaletle serbest kalınca pürü pak aklandılar mı?. . . . . . . . TS. kadar ligde şike yapan takım var mı?. . . . . . . . . Temiziz demekle temiz olunuyor mu acaba?. . . . . . . .

0
2
yanıtYanıtla
zeynepm@m.m:

Küme düşecek kadar kötü oynamış olabiliriz ama şike yapacak kadar şerefsiz olmadık

yanıt1
yanıt0
tc:

ErsuN yanal iyi bir teknik direktör ama takım şu anlamda rehavete kapıldı

2
0
yanıtYanıtla
ock:

O da ne TS. nin iki lastiği mi inmiş hayret. . . . . . . Oysa onların lastiği hep inik de, görmeye göz lazım. . . . . . Ara sıra kanki takımların gazıyla şirilip geçici hava gazı alıp bir kaç maç gidiyor, sonra tısssssss. . . . . . . . . . . . Ne de olsa temiz takım ya. . . . . . . . . . . . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title