Haberler
Güncelleme:

Trabzonspor'dan Zekeriya Alp'in açıklamalarına sert tepki: Becerebildikleri tek şey satmaktır

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, "Biz 'yangın var' diyoruz, Zekeriya Alp de çıkıp 'vallahi ateşi ben yakmadım" diye bağırıyor" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

AS:

ne kadar çirkef bi takımsınız. feneri geçtiniz. anlaşılan o ki size ünal karamandan sonra şampiyonluk vaad edilmiş, bi maçı kazanamadınız diye ortalığı ayağa kaldırdınız. oysa ki son maçta bir çok karar lehinizeydi ve itiraz ettiğiniz pozisyon da gayet doğru karardı. kendinizden tiksindirmeyin. düzegince oynayıp maç kazanmaya bakın ki her taraftarın desteğini de alabilesiniz.

3
15
yanıtYanıtla
NKFVA?:

Hüüüü :))))

yanıt1
yanıt1
VAR:

Ne var ????

yanıt2
yanıt1
murat:

bir çok yorumcunun faul yok dedi bu pozisyona hele yorumcu olan 3 eski hakem de faul yok dedi nasıl gayet doğru bir karar diyebiliyorsunuz. Pozisyon temiz Abdülkadir topa ilk müdahele eden Antepli zamanlama hatası yapıyor topa geç müdahele ediyor ayrıca topa vurayım derken faul yapıyor ayrıca maçta hangi bir çok karar Trabzon lehine idi merak ettim. 79''da Wakeme''ye net faul yapılıyor ceza sahası içinde pozisyon net penaltımız ve nizami gölümüz verilmiyor biraz insaflı yorum yapın.

yanıt2
yanıt0
reis:

ts-fb mçında fb nin son dkka buz gibi gölünde nerdeydiniz. . . boş konuşma ts siz anca gs nin figüranlığını yaparsınız. . fb varda doğranırken bile gs yalakalığı yaptınız.

6
6
yanıtYanıtla
adalet:

Geçen yılı hatırlayın hamsiler, son 10 maçta tiyatroyu hatırlayın. Bu MHK sonucu belli tiyatroyu devam ettiriyor. Hepsi yerinde duruyor.

5
7
yanıtYanıtla
ts:

hangi takım olursa olsun doğru birtane. . bukadar fulbol yorumcusu faul yok deyip gol nizami diyorsa bunda bir şahibe aramak trabzonsporun en doğal hakkı. . .

7
3
yanıtYanıtla
Tokatçı selo:

Fenerin nizami golü verilmeyip beleş 3 puanı kapınca niye mhk ya aynı tepkiyi göstermediniz.

2
7
yanıtYanıtla
VAR:

Aynen sana katilmiyorum . . . . .

yanıt1
yanıt0
reis:

Sırf fb düşmanları ERMAN GİBİLER) fb nin VAR da doğrandığını gölgelemek için TS yi öne çıkarmaya çalışıyorlar. . VAR da tek doğranan takım FB . . tek nemalananda GS. . . Diğerleri nin hatası artı eksi dengeleniyor. .

4
4
yanıtYanıtla
VAR:

Hele sana hic katilmiyorum

yanıt2
yanıt1
haklısın:

100 de 100 katılıyorum

yanıt1
yanıt0
reis:

Sırf fb düşmanları( ERMAN GİBİLER) fb nin VAR da doğrandığını gölgelemek için TS yi öne çıkarmaya çalışıyorlar. . VAR da tek doğranan takım FB . . tek nemalananda GS. . . Diğerleri nin hatası artı eksi dengeleniyor. .

3
4
yanıtYanıtla
TS li...:

BU SENE O SENE kim ne yaparsa yapsin. . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
meeeee:

meee

yanıt1
yanıt1
he he:

ordu-giresun-zonguldak aynı anda lige çıkarsa belki. . . . ordu 3. ligde hesapla gari. . .

yanıt2
yanıt1
YAŞLI KURT:

VALLA BU LİGİN KEYFİ YOK. ARKA PLANDA NELER NELE DÖNÜYO LOO

4
0
yanıtYanıtla
TAMER AYDIN:

TFF, MHK, VE İSTANBUL MEDYASI HEPİNİZ TEKER TEKER GELİN HEPİNİZİ YENECEĞİZ ALLAH ''IN İZNİYLE ŞEREFLİ 2. LİK 3. LÜK BİZE YETMEZ BİZE ŞAMPİYONLUK YETER O SENE BU SENE

3
1
yanıtYanıtla
misli ile karşılık:

Ulan feneri her maç resmen doğradılar, kazandıkları maçların hakemlerine görev vermediler, otobüsü kurşunlandı hala bulunamadı!! kurtardığı penaltılar iptal edildi açıkça kollandı Trabzon bu sene. Utanmadan ağlıyorlar birde. Haramzadeler kapışsın bu ligde ikiside aynı. ts-gs. her sene aynı senaryo .

2
2
yanıtYanıtla
hee canım hee:

hüüüüüü :))

yanıt0
yanıt0
VAR:

Aynen sanada katilmiyorun . . . .

yanıt0
yanıt0
VAR:

Aynen KANKA sana hic katilmiyorum. . . . Eb büyük VANSPOR

yanıt1
yanıt0
reis:

oh ne ala sistem(6s için). gs aleyhine pozisyonlarda ortahakem vara sığınıyor(vermiyor) var da kurullara. fb aleyhine olanlarda orta hakem kaçırırsa(kazara) var anında yakalıyor oda kaçırırsa(pek olmadı) kurullar basıyor cezayı VAR 6s için var. FB yi doğramak için var. . başkan azıcık dirayetli olsa takımı ligden çeker.

2
0
yanıtYanıtla
karacay:

Malesef bu ülkede şampiyon olmak için oynadığın futbolla ezici bir üstünlük sağlayamıyorsan; puan kaybettiğin her maç sonrası haklı da olsan haksız da olsan ortalığı ayağa kaldırman gerekiyor. Trabzon da bunu yapıyor. Bakalım gs mi ts mi etkili olacak. ts nin işi çok zor çünkü yıllardır bu işi en ustaca yapan takım var karşısında.

2
0
yanıtYanıtla
VAR:

SANADA KATILMIYORUM KARACAY. . . . EN BÜYÜK VAN SPOR. . .

yanıt1
yanıt1
Erhan:

ŞAMPİYON SİVASSPOR

0
1
yanıtYanıtla
ist:

siyaset elini futboldan çeksin tek parti sistemi var diye herşeye karışamaz ;bu hükümet haddini bilmeli sınırlarını aşmamalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title