Haberler

Trabzonspor Kulübü Enerji Sektörüne Giriyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Kulübe Kalıcı Gelir Kaynakları Oluşturma Konusunda Bir Dizi Projeye Sahip Olduklarını ve Bu Doğrultuda İlk Etapta Enerji Sektörüne Gireceklerini Bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübe kalıcı gelir kaynakları oluşturma konusunda bir dizi projeye sahip olduklarını ve bu doğrultuda ilk etapta enerji sektörüne gireceklerini bildirdi.

Şener, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, daha önce kurulan bir şirketi gerekli prosedürlerin giderilmesiyle kulüp bünyesine aktardıklarını belirterek, ''Enerji sektöründe kulübe kalıcı gelir kaynakları yaratılması konusunda ciddi bir potansiyel görüyoruz. Bu anlamda arkadaşlar gerekli fizibilite çalışmasını tamamladılar. Zaten var olan birikimimizle Trabzonspor'a önemli projeyi kazandırmış olacağız'' dedi.

Trabzonspor boyutundaki kulüplerin kişilerin bireysel katkılarıyla yola devam etmelerinin sağlıklı ve akılcı bir yol olmadığını kaydeden Şener, ''Dünyada kulüpler artık kurumsal kimliklerini oluşturup ticari fonksiyonlarını ön plana çıkartarak kaynak sağlama yolunu seçiyorlar. Biz de büyük bir kulüp olarak bu yönde sağlıklı adımlar atmamız gerektiğinin bilincindeyiz ve öyle davranıyoruz'' diye konuştu.

Ekonomik projelerin yanı sıra sosyal projelere de önem verdiklerini belirten Şener, şunları kaydetti:

''Bu anlamda da üniversite ve kolej projelerini fazlasıyla önemsiyoruz. Trabzonspor ürettikleriyle Türk futbolunda yeri doldurulamayacak ciddi bir ekoldür. Bunun yanında, insan kalitesini de bir çok alanda ispatlamıştır. Oluşturacağımız eğitim kurumları bu yöndeki yetişmiş insan potansiyelini daha da üst seviyelere çıkartacaktır. Geriden gelen eğitimli bir nesil Trabzonspor'un büyüklüğünü ve sürekliliğini daha da pekiştirecektir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title