Haberler

Trabzonspor-Konyaspor Maçının Ardından

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, Konyaspor'a attığı golle Süper Lig tarihindeki 100.golünü kaydetti.

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, Konyaspor'a attığı golle Süper Lig tarihindeki 100. golünü kaydetti.

Karşılaşmanın tek golünü atan Umut Bulut, Ankaragücü ve Trabzonspor forması giydiği toplam 245. maçında 100. golüne ulaşarak "100'ler kulübü"ne girmeyi başardı.

Ligin 22. haftasında Manisaspor maçında attığı golle 99 gole ulaşan Umut Bulut, 4 haftalık bir dönemin ardından "100'ler Kulübü"ne girerek dalya stresini de son vermiş oldu.

-6. OYUNCU OLDU-

Ligde bu sezonki 10. golüne ulaşan Umut Bulut, "100'ler Kulübü"ne girerek Trabzonspor forması giymiş futbolculardan bu unvanı elde eden 6. oyuncu oldu.

Daha önce bordo-mavili takım forması giyen Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Oktay Derelioğlu, Sergen Yalçın ve Hasan Özer "100'ler Kulübü"ne girmeyi başarmıştı.

Umut, Fenerbahçeli Alex de Souza ve Antalyasporlu Necati Ateş'ten sonra bu sezon üçüncü kez "100'ler Kulübü"ne giren futbolcu oldu.

Ayrıca Umut Bulut, Süper Lig "100'ler Kulübü'ne" giren 33. futbolcu olarak tarihe geçti.

-105 GÜN SONRA GALİP-

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 105 gün sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

En son ligin 17. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden bordo-mavililer, böylece ikinci yarı sahasındaki 4. maçında galibiyetle tanıştı.

Karadeniz ekibi,sahasında Ankaragücü ile 1-1, Medical Park Antalyaspor ile 0-0 ve Kayserispor ile 3-3 berabere kalmıştı.

-BURAK'TAN ÖZVERİ-

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı burnu kırılmasına karşı oyunu sürdüren ve gol atarak takımın galip gelmesini sağlayan Burak Yılmaz, bu kez de başına darbe aldı.

Başına bandaj yapılan Burak, 43. dakikada da müsait pozisyonda topu kaleye göndermeyerek, takım arkadaşı Umut Bulut'a aktarıp bu oyuncunun 100. golü atmasını sağladı.

Ligde 4 haftadır dalya stresi yaşayan Umut Bulut, takım arkadaşının yardımıyla bu strese de son vermiş oldu.

-PİOTR BROZEK, YİNE SAĞ BEKE-

Trabzonspor'da devre arasında Wisla Krakow'dan gelen sol kanat oyuncusu Pawel Brozek, ikinci kez sağ bekte oynamak zorunda kaldı.

Ligde Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada Serkan'ın kırmızı kart görmesiyle sağ bekte oynayan Brozek, bu kez de aynı oyuncunun 65. dakikada sakatlanmasıyla yine sol bekten bu mevkiye geçerek yerine görev yaptı.

-GALİBİYETİ TARAFTARIYLA KUTLADI-

Trabzonsporlu futbolcular maçın bitiminin ardından galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladılar.

Bordo-mavili futbolcular orta alanda toplanarak taraftarlara üçlü çektirdiler.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title