Haberler

Trabzonspor Hazırlık Maçında Karşılaştığı Irak'ın Naft Missan Takımını 4-0 Yendi

Güncelleme:

Trabzonspor milli arayı değerlendirmek için Irak'ın Naft Missan takımıyla hazırlık maçı yaptı. Maçta farkını ortaya koyan Trabzonspor karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Trabzonspor, Antalya kampının son gününde, Irak 1. Lig takımlarından Naft Missan ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

MAÇ ANTALYA'DA OYNANDI

Bordo-mavililer, Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Arcaida Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmaya, Esteban, Kamil Ahmet Çörekçi, Mas, Pereira, Hüseyin Türkmen, Furkan Yıldırım, Olcay Şahan, Sosa, Volkan Şen, Castillo ve Rodallega ilk 11 ile çıktı.

TRABZONSPOR İLK YARIDA FARKI YAKALADI

Trabzonspor, ilk yarıyı 34. dakikada penaltıdan Rodallega ve 41. dakikada Castillo'nun attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Karadeniz ekibi, 53. dakikada Dame N'Doye ve 60. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin golleriyle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

GENÇ OYUNCULAR İLK 11'DE

Antalya'daki kampa getirilen 21 Yaş Altı takımı oyuncuları Hüseyin Türkmen ve Furkan Yıldırım, hazırlık maçında ilk 11'de yer aldı.

Bir diğer genç oyuncu Tayyip Ebrar ise 70. dakikada Pereira'nın, bordo-mavili takımın eski oyuncusu İbrahima Yattara'nın tavsiye ettiği 18 yaşındaki Gineli futbolcu Amara Keita ise 81. dakikada Emmanuel Mas'ın yerine oyuna dahil oldu. 16 yaşındaki genç kaleci Arda Akbulut da 85. dakikada Esteban'ın yerine oyuna girdi.

OLCAY ŞAHAN KAPTAN OLARAK SAHAYA ÇIKTI

Olcay Şahan sahaya kaptan olarak çıkarken, sakatlığı geçen Volkan Şen ise 90 dakika görev yaptı.

Karşılaşmayı, az sayıda Trabzonspor taraftarı da izledi.

Akşam saatlerinde Trabzon'a dönecek olan bordo-mavili ekip, yarını dinlenerek geçirecek. Karadeniz ekibi, 14 Kasım Salı günü yapacağı akşam idmanı ile Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olcay Şahan Trabzonspor Antalya Irak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title