Haberler

Trabzonspor 'Gol' Peşinde, Gaziantepspor Puan Peşinde

Ligin İkinci Yarısına Büyük Umutlarla Giren Ancak İlk İki Maçta Karşılaştığı Kayserispor ve Vestel Manisa Karşısında Gol Atamayarak Sahadan Beraberlikle Ayrılan Trabzonspor, Yarın Oynayacağı Gaziantepspor Maçında 'Gol Orucunu' Bozmayı Amaçlıyor.

Ligin ikinci yarısına büyük umutlarla giren ancak ilk iki maçta karşılaştığı Kayserispor ve Vestel Manisa karşısında gol atamayarak sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, yarın oynayacağı Gaziantepspor maçında 'gol orucunu' bozmayı amaçlıyor.

İlk yarıda Yattara' nın sakatlığı, gol ayaklarının da formsuzluğu nedeniyle gol yollarında etkili olamayan Trabzonspor, Yattara' nın sahalara dönüşü ve Ceyhun' un da takıma katılmasıyla ikinci yarıda gol yollarındaki sorunlarını çözmeyi hedefliyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, forvet hattında sorun yaşadıklarına ilişkin değerlendirmelere katılmadığını vurgulayarak, "Trabzonspor, yapılan takviyelerle iyi bir futbol takımı olmuştur. Ben ümitliyim. Oynadığımız birçok maçta 6 - 7 pozisyona girdik. Bir takım gol pozisyonuna giriyorsa, problem yok. Bir gün onlar gol olur. Oyuncular üzerinde baskı var. Bu baskıyı çok lüzumsuz görüyorum. Trabzonspor, Türkiye liglerinde en fazla hücum hattında oynayan, hücum özelliği oyuncuları en fazla kullanan takım. Ürettiğimiz gol pozisyonları ilerisi için bana ümit veriyor. Kayseri maçında sadece pozisyona giremedik ama rakibe de pozisyon vermedik" dedi.

Trabzonspor' da Gaziantepspor maçı öncesi en büyük sorunun ise grip ve milli takımlardaki oyuncular nedeniyle antrenmanların büyük bölümünün eksik futbolcularla yapılmasının olduğu belirtildi. Özellikle forvet hattındaki Ersen ve Umut' un hafta içinde gribal enfeksiyon nedeniyle serum tedavisi görmesi ve bazı antrenmanlara çıkamaması Ziya Doğan' ı düşündüren en önemli konuların başında gelirken, Musampa ve Hüseyin de gripten etkilenen futbolcular arasında yer aldı. Doğan' ın Gaziantep karşısında Ceyhun' u ilk 11' de sahayı sürmesinin beklendiği de ifade edildi.

TRABZONSPOR' UN MUHTEMEL 11' İ:

Tolga- Musa, Stepanov, Risp, Celaleddin- Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Mustafa Keçeli- Yattara, Umut

SAKAT VE CEZALI: Yok

Gaziantepspor cephesinde ise hedef, kupanın çeyrek final ilk ayağında 1-0 yenildiği rakibinden puan almak. Erdoğan Arıcalı konuk takım tüm hesaplarını en az 1 puan üzerine yaparken, rakibiyle arasındaki 3 puanlık farkı korumak istiyor.

GAZİANTEPSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Hasagiç - Mehmet Çoğum, Afounu, Bekir - Faruk, Krita, Özgür, Zürita, Göksel - Veysel, Diawara

SAKAT: Mahmut Hanefi

CEZALI: YOK

Bilet fiyatları: Kale arkası: 5, Maraton: 10, Maraton Özel: 15, Kapalı: 25, VIP - 2: 50, VIP - 1: 100 YTL

Ömür AVCI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title