Haberler

Trabzonspor, Gençlerbirliği Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmaya, milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, yarı sahada çift kale maçla devam etti.

BOSİNGWA'DAN VEDA MESAJI

Bu arada, alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya yaptığı itiraz sonucu serbest kalan Portekizli oyuncu Jose Bosingwa, yazılı bir açıklama yayınlayarak bordo mavili camiaya teşekkür etti. Bosigwa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şehre geldiğim ilk günden itibaren desteğini, sevgisini esirgemeyen müthiş Trabzonspor taraftarına, tüm takım arkadaşlarıma birlikte çalışma imkanı bulduğum tüm değerli hocalarıma ve kulüp çalışanlarına, bu büyük takımda oynama fırsatını bana tanıyan değerli başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Trabzon şehrini ve taraftarını tanımak ve yaşamak eşsiz bir deneyimdi. Bugün maalesef Trabzonspor Kulübü'ne veda ediyorum. Ben profesyonel bir oyuncu olarak kontratımın tüm gerekliliklerini yerine getirmiş ve tüm tecrübem, birikimim ve yüreğimle birlikte sahada ve saha dışında üstüme düşeni yapmış olduğuma inanıyorum. Buna karşılık Trabzonspor Kulübü, kendilerine geçtiğimiz sezondan itibaren tanıdığım sayısız hoşgörü ve zamana rağmen sözleşmemizin gerekliliklerini yerine getirmediğinden dolayı derin bir üzüntü ile başka çarem olmaksızın bu kararı almak zorunda kaldığımı belirtmek istiyorum."

2013-2014 sezonu başında İngiltere'nin Queens Park Rangers Kulübü'nden transfer edilen Bosingwa'nın, geçen sezonun 31'inci haftasında sağ diz ön çapraz bağları kopunca 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

İSTANBUL'DA TOPLANTI

Öte yandan Teknik Direktör Şota Arveladze'nin gönderilmesiyle ilgili ilginç iddialar da ortaya atılmaya devam ediliyor. Bir iddiaya göre, Medipol Başakşehir maçının ardından bazı futbolcular İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek, Şota'dan kaynaklanan bazı rahatsızlıklarını iletti. Hem alınan sonuçlar, hem de Şota'nın muhalif kanada yakınlığı nedeniyle kafasında soru işaretleri bulunan Başkan Hacıosmanoğlu'nun, takımdaki rahatsızlığın da büyük olduğunu öğrenince Şota'yı göndermeye karar verdiği belirtildi. Medipol Başakşehir maçından sonra Londra'ya giden Şota Arveladze'nin Türkiye'ye dönmesini bekleyen Hacıosmanoğlu'nun, sportif direktör Süleyman Hurma'ya yüz yüze yapılacak görüşmede Şota'ya kararın bildirilmesini istediği de vurgulandı.

TAZMİNATI YOK

Trabzonspor'la yıllık 1 milyon 200 bin eurodan 2 yıllık sözleşme imzalayan Şota Arveladze'nin, sadece çalıştığı süredeki maaşlarını aldığı, yaklaşık 2 milyon euroluk alacağından ise vazgeçtiği belirtildi. Şota'nın sözleşmesinde tazminat maddesinin de bulunmadığı vurgulandı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title