Haberler

Trabzon maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig TS Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi gün?

Güncelleme:

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı sahasında konuk edecek. Trabzonspor ile Gaziantep FK'nın karşı karşıya geleceği maç hakkında "Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son 5 maçında kaybetmeyen ve 30 puanla ilk sırada bulunan bordo-mavili ekip sahasında oynayacağı karşılaşmada hata yapmamak ve serisini sürdürmek istiyor. Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig TS Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi gün?

Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Trabzonspor Gaziantep FK maçı saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Ligde 30 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Öte yandan karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler ise Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? şeklindeki araştırmalarını sürdürüyor. Trabzon maçı hangi kanalda?

TRABZONSPOR GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Süper Lig Trabzonspor - Gaziantep FK maçı canlı yayın kanalı bilgileri ve tüm detaylar şöyle,

Lider Trabzonspor, Gaziantep FK'yi 22 Kasım Pazartesi akşamı konuk edecek. Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Ligde 30 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

TRABZON MAÇI HANGİ KANALDA?

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri müsabaka 22 Kasım 2021 Pazartesi günü oynanacak. Saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Yenilmezlik serisini 25 maça çıkarmayı hedefliyor

Trabzonspor, Gaziantep FK'yi mağlup ederek yenilmezlik serisini de 25 maça çıkarmayı hedefliyor.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 24 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Eksikler

Trabzonspor'da kart cezalısı Uğurcan Çakır ile sakatlıkları bulunan Bakasetas, Hüseyin Türkmen ve Koita forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Hamsik'in de riske atılması beklenmiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, ligde son oynanan Beşiktaş karşılaşmasındaki 11'inden farklı olarak kalede Uğurcan'ın yerine Erce'ye, savunmada Hüseyin'in yerine cezasını tamamlayan Edgar'a, orta sahada sakatlığı bulunan Hamsik'in yerine Siopis'e, Bakasetas'ın yokluğunda da Cornelius'a forma vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'da kart cezası nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın yokluğunda yarınki maçta kaptanlık pazubandını Anthony Nwakaeme takacak. Nwakaeme, bu maçla birlikte bu sezon ilk kez sahaya takım kaptanı olarak çıkacak.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Trabzonspor Gaziantep Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title