Haberler

Trabzonspor - Galatasaray Maçının Ardından

Trabzonspor - Galatasaray maçının ardındanTrabzonspor Teknik Direktör Yanal Yürümeye başladıkGalatasaray Teknik Direktörü Tudor Fırsatları değerlendiremedikSeneye hedefimiz şampiyonluk olacakSpor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da...

Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktör Yanal Yürümeye başladık

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor Fırsatları değerlendiremedik

Seneye hedefimiz şampiyonluk olacak

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, yolun başında olduklarını ve henüz ayağa kalkıp yürümeye başladıklarını söyledi.

YANAL YÜRÜMEYE BAŞLADIK

Bugün tarihi bir gün. Trabzon'da bu kadar kalabalığın bir araya gelmesi önemliydi. Taraftarımız stadın tamamını doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. En güzeli de bugün kazanmamızdı. Bu atmosferler umarım hep böyle devam eder. Galatasaray'ın istediğimiz oyunu oynaması için koyduğumuz birçok uygulama maçın başından itibaren tuttu. Galatasaray'ın nasıl oynayacağını biliyorduk. Maçı 2-0'a getirdikten sonra daha olgun olmamız gerekiyor. Bir sürecin içinde olan takımız. Cezalı oyuncularımız var ve şimdi takımda oynatmadığımız oyuncular devreye girecek. Karanlık bir yerden geliyoruz. Sayın Muharrem Usta iyi bir duruş sergilediler, istedikleri planları gerçekleştirmek için. Camianın sabrına teşekkür ediyorum. Taraftarlardan da zaman zaman olsa da çok büyük bir tepki görmedik. İnandılar, bir şey bitmedi. Bir çocuk ayağa kalktı ve yürümeye başlayacak. Bir takım kuruluyor, bunun için zaman tanıyın. Hedefleri planlayarak doğru adımları atmak lazım.

Yanal, N'Doye'un yükselen performansına ilişkin sorulan bir soruya ise, Herşey tek taraflı değil, hepimizin katkısı var. Ama bu performansında en büyük katkı kendisinin. N'Doye karakterli, kişilikli bir futbolcu. Adam gibi adam. Kendisine teşekkür ediyorum yanıtını verdi.

IGOR TUDOR FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ise Trabzonspor'un yakaladığı pozisyonları değerlendirdiğini belirterek şunları söyledi

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Girdikleri pozisyonları değerlendirdiler, biz değerlendiremedik. Zor bir hafta geçirdik. Sakat oyuncularımız vardı. İlk 11'i kurmakta zorlandık. İki oyuncum oyunu tamamlamakta zorlandı. Şuan ki durumumuz bu. Çözmemiz gereken farklı tip problemlerimiz var. Takımımızın top oynaması lazım. Uzun top oynamaya veya kontra atak oynamaya müsait bir takım değiliz. Futbolun önemli noktası basit oynamak, koşular yapmak, birebire topları kazanmak. Pas yapamazsak, oyunu domine edemezsek sıkıntılar yaşıyoruz. Galatasaray Trabzonspor'a kaybedebilir. Bazı sıkıntılarımız var. Yapmamız gereken tek şey kesinlikle iyi düşünüp sorunlarımızı çözmek. Bu problemleri tabiki teknik direktör olarak benim çözmem gerekiyor. Bunun üzerinde çalışacağız.

SENEYE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLACAK

Tudor, 3 haftadır Galatasaray'ın başında olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu;

Galatasaray'da bu yıl ve geçen seneden gelen sorunlar var. İki haftada hoca gelip sihirli bir değnekle takıma dokunacak ve bütün maçları kazanacak diye düşünenler futbolu bilmiyordur. Kesinlikle çok çalışmamız lazım. Takımımızın bana inanarak görüşlerimi takip etmeleri gerekiyor. Kalan maçlarda ligi en iyi yerlerde bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Seneye de tabiki hedefimiz şampiyonluk olacak.

Tudor, Cavanda'nın stoperde oynamasıyla ilgili olarak sorulan soru üzerine ise, Defansif olarak sakatlıklardan kaynaklanan bir sorunumuz vardı. Bu nedenle Cavanda'yı bu bölgede tercih ettik ve kötü oynadığını da düşünmüyorum yanıtını verdi.

MAÇ SONU KUTLAMA

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-0'lık skorla mağlup eden Trabzonspor'da futbolcular maç sonu saha ortasında kolbastı ve horon oynayarak galibiyeti kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersun Yanal Trabzonspor Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title