Haberler

Trabzonspor Formasıyla Şampiyon Oldular

- Trabzonspor formasıyla şampiyon oldularSİİRT - Siirt ve Trabzon arasında kurulan 'Kardeşlik Köprüsü' nedeniyle Trabzonspor formasıyla maçlara çıkan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi, şampiyon oldu.

- Trabzonspor formasıyla şampiyon oldular

SİİRT - Siirt ve Trabzon arasında kurulan 'Kardeşlik Köprüsü' nedeniyle Trabzonspor formasıyla maçlara çıkan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi, şampiyon oldu.

Siirt'te 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Programı kapsamında düzenlenen liselerarası futbol müsabakalarının şampiyonu belli oldu. Siirt ve Trabzon arasında kurulan 'Kardeşlik Köprüsü' nedeniyle Trabzonspor'lu olan Vali Ali Fuat Atik'in sene başında hediye ettiği formalarla maçlara çıkan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi, ilk maçını oynadığı Baykan İmam Hatip Lisesini 15-0 yendi. Şirvan Lisesi'ni 4-1, Abdulhhakim Ayten Anadolu Lisesi'ni 2-0 ve son maçında Şirvan Lisesi'ni 3-0 yenen Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi, şampiyon oldu. 4 maçta toplam 23 gol atıp, 1 gol yiyerek şampiyon olan takım, bu başarıyı teknik heyet ve futbolcularıyla kutladı. Spor lisesi bu galibiyetle bölge sporları şampiyonluğunda Siirt'i temsil edecek.

Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, bordo-mavili forma ile çıktıkları maçta şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı. Kayaalp, "Bizim için çok anlam ifade eden bordo formalarla maçlarımıza çıktık. 23 gol atıp tek gol yetik. Biz misyon gereği karakterli bir ekip kurulmasını sağladık. İlk günden bugüne kadar Trabzon ile Siirt arasında kardeşlik köprüsü Siirt Valimiz Ali Fuat Atik tarafından tesis edildi. Bize hediye edilen Trabzonspor formalarına yakışır bir futbolla şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu ilimize geldiğinden beri bize ve ilimize katkı sağlayan Vali Atik ve ekibine armağan ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Siirt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title