Haberler

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçından Notlar

Trabzonspor – Fenerbahçe maçını izlemek üzere öğle saatlerinde kente gelen, Fenerbahçe'yi kamp yaptığı otelde ziyaret ettikten sonra Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bordo mavili yönetimle yemek yiyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı...

Demirören TRİBÜNDE

Trabzonspor – Fenerbahçe maçını izlemek üzere öğle saatlerinde kente gelen, Fenerbahçe'yi kamp yaptığı otelde ziyaret ettikten sonra Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bordo mavili yönetimle yemek yiyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de büyük maçta tribündeki yerini aldı. Karşılaşmayı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe başkanvekili Nihat Özdemir ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi de izledi.

GÜNEŞ FENERBAHÇE KULÜBESİNE GİTTİ

Milli marşımızın okunmasının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe yedek kulübesine giderek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman başarılar diledi. İkili foto muhabirlerine de poz verdi.

SERKAN KIZIYLA ÇIKTI

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Serkan Balcı, sahaya 2 yaşındaki kızı Hira'yı kucağına alarak sahaya çıktı. Serkan, seromoni boyunca kızını kucağında tuttu. Bu arada kale arkası tribününde "Çok işler yaptık senin uğruna, şike yapmak işledi Aziz Ruhuma" yazılı üzerinde kupa fotoğrafı bulunan bir pankart açıldı. Aynı tribünde ayrıca "Günahların takımı Fenerbahçe" pankartı da dikkat çekti.

DÜRÜMLER BİLE KONTROL EDİLDİ

Trabzonspor – Fenerbahçe maçında güvenlik önlemleri üst seviyede alındı. Karşılaşmada 887'si resmi 416'sı özel olmak üzere toplam 1303 güvenlik görevlisi görev yaptı. Çevre illerden de çok sayıda polis takviye olarak Trabzon'a gönderildi. Stada giren tüm taraftarlar çok sıkı şekilde aramadan geçirilirken, taraftarların ellerindeki dürüm gibi yiyeceklerin de içinin açılarak kontrol edilmesi dikkat çekti. Ayrıca kapağı kapalı tüm içecekler de kapakları açıldıktan sonra stada alındı. Taraftarlardan toplanan bozuk paraların ise çeşitli vakıflara dağıtılacağı açıklandı.

SAHAYA BANKNOT ATTILAR

Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticileri konakladıkları otelden maçın oynanacağı Avni Aker Stadı'na getiren konvoya da polis ve jandarma araçları eşlik etti. Yol üzerindeki viyadük ve üst geçitlerin üzerine polisler yerleştirilirken, Fenerbahçe'nin İstanbul'dan getirdiği 14 güvenlik görevlisi de takım ve yönetici otobüslerinde yer aldı. Sarı lacivertli kafile stada girerken VIP girişi önünde toplanan bir grup Trabzonspor taraftarının protestosuyla karşılaştı. Bordo mavili taraftarlar ayrıca ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolculara kağıt paralar ve üzerinde Aziz Yıldırım'ın resimlerinin bulunduğu Amerikan doları banknot kopyaları attı.

BURAK'IN GOLLERİ GÖSTERİLDİ, KAZIM'IN ŞARKILARI ÇALINDI

Fenerbahçeli futbolcular ısınmak için sahaya çıktığında ayrıca skorborddan Burak Yılmaz'ın bu sezon attığı goller gösterildi. Hababam sınıfında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a yenildiği bir maçın diyaloglarının geçtiği sahnelerin de gösterilmesi dikkat çekti. Ayrıca Kazım Koyuncu'nun çeşitli şarkıları da stadyumda çalındı.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'nin 1–0 kazandığı maçın ardından Şükrü Saraçoğlu stadında Kazım Koyuncu'nun "Hayde" isimli parçasının çalınması bordo mavili taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

GÜNEŞ GALATASARAY KADROSUNU BOZMADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında sahaya çıkan 11'de yer alan cezalı Zokora dışındaki tüm futbolcuları Fenerbahçe karşısında sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam Zokora'nın yerine ilk yarıdaki Fenerbahçe maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan genç Aykut'u sürdü.

GLOWACKİ SEVİNCİ

Bordo mavililerde uzun süredir sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Polonyalı stoper Glowacki de Fenerbahçe maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Polonyalı oyuncu, en son 25 Ocak'ta ligin 22'ici haftasında oynadığı Eskişehirspor maçının kadrosunda yer almıştı.

STOCH'UN YERİNE CANER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da kadroda değişikliğe giderek Stoch'un yerine Caner'i sahaya sürdü.

MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜ KADINLARA

Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasında rakip takım taraftarına ayrılan tribünde bordo mavili kadın ve çocuklar maçı büyük bir coşkuyla takip etti. Derbi maçlara rakip takım taraftarının alınmaması kuralı nedeniyle bordo mavili yönetim misafir takım tribününü kadın ve çocuklara ayırdı. Dün dağıtılan ve iki saat içinde tükenen davetiye niteliğindeki biletlerden almayı başaran bin 100 kadın ve 16 yaş altı çocuk taraftar maçı misafir takım tribününden takip etti.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ TAM KADRO

Fenerbahçe yönetim kurulu Trabzonspor maçında takımı yalnız bırakmamak için adeta Trabzon'a akın etti. Cumartesi günü takımla birlikte Ali Yıldırım başta olmak üzere bir çok yönetici Trabzon'a gelirken bugün de Başkanvekili Nihat Özdemir'le birlikte bir grup yönetim kurulu üyesi kente geldi. Takımın yaptığı Novotel'de günü geçiren yaklaşık 10 sarı lacivertli yönetici, karşılaşmayı da şeref tribününde kendilerine ayrılan bölümden takip etti.

BASIN ORDUSU İZLEDİ

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasını adeta bir basın ordusu takip etti. TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol, karşılaşmada 45'i foto muhabiri yaklaşık 200 gazetecinin görev yaptığını açıkladı.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN GÖSTERİ

Karşılaşma başlamadan önce paramotorla stadın üzerinde tur atan bir Trabzonlu taraftarı coşturdu. Bordo mavili flama takılı paramotorla Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun üzerinde yaklaşık 10 dakika gösteri yapan kişiye taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

SAHTE ÜRÜNE KARŞI UYARI

Trabzonspor yönetim kurulu Fenerbahçe maçında taraftarları sahte ürün almamaları konusunda pankartlarla uyardı. Stadyumun çeşitli bölümlerine, "Trabzonspor taraftarına lisanslı ürün kullanmak yakışır", "Lisanslı ürün kullan takımına sahip çık" pankartları asıldı.

MAÇA PANKARTLA ÇIKTILAR

Trabzonspor, Fenerbahçe maçına üzerinde "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" yazılı pankartla çıkarak taraftarlarını kar bağışına davet etti.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Trabzonspor taraftarları sezonun en önemli maçı olarak gördükleri F!enerbahçe karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Tribünlerde boş yer kalmazken yaklaşık 24 bin bordo mavili taraftar karşılaşmayı takip etti.

TARAFTARA CEZA DUYURUSU

Stad skorbodundan ve anons sisteminden sık sık uyarılar yapılarak bordo mavili taraftarlardan küfürlü tezahürat yapmamaları, sahaya yabancı madde atmamaları istendi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title