Haberler

Trabzonspor Eskiye Döndü

Sezon Başında Sakaryaspor' A Kiralanan Defans Oyuncusu, Bu Kulüple Olan Sözleşmesini Karşılıklı Olarak Feshetti. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan' In Israrla İstediği Futbolcuların Başında Gelen Erdinç' İn, Yarın Trabzon' A Gelerek Bordo - Mavili Yöneticilerle Bir Görüşme Yapması ve Takımın 19.30' Daki Antrenmanına Çıkması Bekleniyor.

Sezon başında Sakaryaspor' a kiralanan defans oyuncusu, bu kulüple olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan' ın ısrarla istediği futbolcuların başında gelen Erdinç' in, yarın Trabzon' a gelerek bordo - mavili yöneticilerle bir görüşme yapması ve takımın 19.30' daki antrenmanına çıkması bekleniyor. Erdinç' in dönüşüyle defanstaki problemlerinden kurtulmayı hedefleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan' ın, geçtiğimiz hafta içinde transferi gerçekleşmeyen Ayman ile de bir görüşme yaptığı ve "Profesyonel hayatta bazen aksamalar olabiliyor. Ama ben seni takımımda görmeyi çok istiyorum" dediği, Mısırlı oyuncunun ise, "Yaşananlara çok üzüldüm ve kırıldım. O üzüntüyle bazı açıklamalar da yaptım. Ancak son söz tabii ki başkanımızın. Ben de sizinle çalışmayı çok istiyorum" dediği öğrenildi.

ELLER' E KARŞI EDİNHO

Bu arada takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ancak resmi bir transfer teklifi kulübe ulaşmayan Eller için fonrmül arayışları da sürdürülüyor. Eller' i tekrar kiralamak veya uygun bir fiyat istendiği takdirde bonservisiyle birlikte almak isteyen Brezilya' nın İnternacional Kulübü' nün, başarılı oyuncuya karşılık genç orta saha oyuncusu Edinho' yu ve bir miktar parayı Trabzonspor' a önerdiği ifade edildi. Sezon başında yaklaşık 2 ay Brezilya' da kalan yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca' nın da, bu futbolcu hakkında olumlu rapor vermesi üzerine, Edinho' nun son durumu araştırılmaya başlandı. 23 yaşındaki orta alan oyuncusunun izlenme raporlarında, "Hem top kazanıyor, hem de topu oyuna çok olumlu sokuyor. Orta alanda büyük katkı yapar" ibaresi bulunduğu ifade edildi. İnternacional' in, Eller' e karşılık Edinho ve 1 milyon dolar taklifinin bordo - mavili yönetimce değerlendirilmeye alındığı da vurgulandı.

MİTİNG HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Trabzonspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen Haluk Ulusoy' a destek mitingine katılım beklenildiği düzeyde olmadı. Belediye Meydanı' nda saat 14.00' de yapılan mitinge çeşitli taraftar gruplarından yaklaşık 250 kişi katıldı. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, "Türk futboluna büyük başarılar yaşatmış ve dünya 3. yapmış bir futbol adamına, sadece Trabzonlu olduğu için yapılan çirkinlikleri kabul etmiyoruz. Temiz futbol adına, herkesi federasyonu destek olmaya çağırıyoruz. Temiz futbolun ilk meşalesini de Trabzon' dan yakıyoruz" dedi. Mitinge katılanlara Trabzonspor flaması ve Türk bayrağı hediye edilirken, özellikle Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine slogan ve pankartlar dikkat çekti.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Trabzonspor' da Antalya kampının ardından çıkılan izin yarın sona eriyor. Bordo - mavili futbolcular yarın akşam saat 19.30' da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde yapacakları çalışmayla Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title