Haberler

Trabzonspor Eneramo'yu Bekletiyor

Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor.

Trabzonspor'da forvet sıkıntısı yaşanıyor. Halil'in kendi isteğiyle takımdan ayrılması, Janko'nun sakatlığının bulunması, Batuhan'ın kondisyon olarak hazır olmayışı, Henrique'nin ise kampa geç katılması nedeniyle forvet olarak takımda sadece Emre Güral kaldı. Yeni sezon öncesi bu tür sıkıntılar yaşamak istemeyen Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan Michael Eneramo ile görüşmeleri sürdürüyor. Yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle futbolcuya imza attıramayan bordo ? mavililer, Nijeryalı futbolcudan bir süre beklemesini istedi. Kontenjanın azaltılması sonrasında Enemaro'ya imza attırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim ayrıca Eneramo dışında, Jaja ve Aykut Demir ile de görüşmelerini sürdürüyor.

YENİ TRANSFERLER UYUM SAĞLIYOR

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Batuhan Karadeniz, Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Abdulkadir Özdemir ve Caner Osmanpaşa, takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın 1461 Trabzon'dan tanıdığı Fatih, Yusuf, Caner ve Abdülkadir'i, hazırlık maçlarında deneyip takıma monte etmek istediği öğrenildi. 1461 Trabzon'dan gelen Fatih, Yusuf, Caner ve Abdülkadir, kendilerini ispat etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

DERRY CITY YAKIN TAKİBE ALINDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacakları Derry City takımını yakın takibe aldı. Rakiplerinin oynadığı maçları bir çok kez izleyen Akçay, ilk maçın Avni Aker'de olmasını avantaja çevirebileceklerini söyledi. Akçay, 'Rakibimiz hazır bir takım. Biz ise kampın ardından maça çıkacağız. Bu nedenle kamp sonunda Trabzon'a döndüğümüzde maça kadar 5 günlük daha zamanımız olacak. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca rakibimiz kontratağı seven bir yapıya sahip. Rakibimizin tüm özelliklerini en iyi şekilde analiz ediyoruz' dedi.

TOLGA İLE ONUR HİÇ AYRILMIYOR

Trabzonspor'da kaleciler Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak, yeni sezon öncesi forma için kıyasıya rekabete girmeye hazırlanıyorlar. Davraz kampında kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde özel olarak çalışan kaleciler, boş zamanlarını ise birlikte geçiriyor. Onur, Tolga ile çok iyi dost olduklarını belirterek, 'Forma başka arkadaşlık başka. Tabi ki o da oynamak istiyor, ben de oynamak istiyorum. Biz rekabetimizi çimler üzerinde sergiliyoruz, çim dışında ise Tolga ağabeyle çok iyi anlaşıyoruz ve çok iyi dostuz' dedi.

'BOMBACI HAMİ' BATUHAN İLE ÖZEL OLARAK İLGİLENİYOR

Bordo-mavili takımın yeni transferlerinden Batuhan Karadeniz ile, 'Bombacı' lakaplı yardımcı antrenör Hami Mandıralı özel olarak ilgileniyor. Antrenmanlarda Batuhan ile sürekli şakalaşan ve futbolcunun takıma adaptasyonunu bir an önce tamamlaması için çalışan Mandıralı, koşularda da Batuhan'ın yanından ayrılmıyor. Yarım sezondur futbol oynamadığı için kondisyon anlamında sıkıntısı bulunan Batuhan da, eksiklerini gidermek için yoğun şekilde çalışıyor. Hami Mandıralı, lig başlayana kadar Batuhan'ı forma sokacaklarını söyledi.

AKÇAY'DAN VOLKAN'A ÖZEL İLGİ

Teknik direktör Mustafa Akçay, Volkan Şen'le özel olarak ilgileniyor. Antrenmanlarda sürekli olarak bu futbolcuyla sohbet eden ve form grafiği hakkında yardımcı antrenör Turgay Karslı'dan bilgi alan Akçay, bu sezon başarılı kanat oyuncusundan üst düzey verim almak istiyor. Antrenmanlarda iyi bir görüntü sergileyen Volkan Şen'in de hırslı hali dikkat çekiyor.

ÜNAL KARAMAN'A DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor'un Davraz kampında Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'a teknik heyet ve futbolcular tarafından doğum günü partisi düzenlendi. Takımın dünkü akşam yemeği sonrasında düzenlenen doğum günü partisinde 47 yaşına giren Karaman'a, pastasından ilk dilimi kaptan Tolga Zengin ikram etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batuhan Karadeniz Michael Eneramo Mustafa Akçay Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title