Haberler

Hakan Kutlu, "Denizlispor'un bu ligde hayatına devam edeceğini düşünüyorum"

Güncelleme:

- Hakan Kutlu, "Denizlispor'un bu ligde hayatına devam edeceğini düşünüyorum" Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Denizlispor'un Süper Lig'de hayatına devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

- Hakan Kutlu, " Denizlispor'un bu ligde hayatına devam edeceğini düşünüyorum"

TRABZON - Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Denizlispor'un Süper Lig'de hayatına devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikle göreve başlayalı 7 gün oldu. Bu süreçte iki önemli maç oynadık. Göreve başladıktan 3 gün sonra Göztepe gibi önemli bir rakipten 3 puan almıştık. 3 gün sonrada Trabzonspor deplasmanına çıktık. Burada alacağımız puanlarla moral bulup şehre dönerek Antalyaspor maçına hazırlanmak istiyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar iyi konsantre oldular, iyi bir oyun ortaya koydular. İlk yarım saatlik bölümde hemen hemen istediklerimizi sahaya yansıttık. Trabzonspor çok kaliteli bir takım, iyi oyuncuları var. Oyunda üstünlüğü ele girdiler. Birkaç pozisyon verdik, bu Trabzonspor'a karşı normal. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı ama golle buluşturamadık. Trabzonspor'a verebileceğimiz en asgari pozisyonu verdik, girebileceğimiz pozisyonlara da girdik. 3 net pozisyonumuz var. Bana göre maçın sonlarına doğru bir penaltı pozisyonumuz var. Hakem VAR'a bıraktı sanırım. Çünkü hakem maçın başından sonuna kadar çok iyi maç yönetti. Kendisine teşekkür ediyorum. Tahmin ediyorum penaltı pozisyonunu VAR değerlendirsin diye düşündü. Ama ne yazık ki bizim lehimize olan pozisyonda çağırmadı. Trabzonspor'un penaltı pozisyonunda hakem VAR'a çağırdı ama bizim daha net olan pozisyonda çağrılmadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu mücadele, oyun isteği ve oyun anlayışını değiştirerek devam ettiğimiz sürece Denizlispor'un bu ligde hayatına devam edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title