Haberler

Trabzonspor'dan 'Mehmet Yıldız' Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sivasspor'un Golcü Oyuncusu Mehmet Yıldız'ın Çok Kaliteli Bir Oyuncu Olduğunu, Ancak Öncelikli Gündemlerinde Olmadığını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu, ancak öncelikli gündemlerinde olmadığını söyledi.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, Bordo-mavili ekibin Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız'ı transfer edeceği şeklindeki haberlerle ilgili olarak açıklama yaptı. Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Hacısalihoğlu, bu doğrultuda ismi Trabzonspor ile anılan Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'ın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu, ancak öncelikli olarak gündemlerinde olmadığını dile getirdi. İlk olarak Vestel Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın transferini bitirmeyi planladıklarını belirten Hacısalihoğlu, "Mehmet Yıldız da kaliteli bir oyuncu, ancak çok acil gündemimizde olan bir oyuncu değil. Başka oyuncular üzerinde duruyoruz. Daha sonra Mehmet Yıldız'ın transferini düşünebiliriz" diye konuştu.

(GÖK-MU-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title