Haberler

Trabzonspor'dan Gökdeniz Tepkisi

Galatasaray Eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy'un Gökdeniz Karadeniz'in Transferi ile İlgili Açıklamaları Tepki Çekti. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'in Üzerinden Trabzonspor'un Yıpratılmaya Çalışıldığını İfade Ederek, "Galatasaray Son 3 Sezondur Bunu Yapıyor" Dedi.

Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy`un Gökdeniz Karadeniz`in transferi ile ilgili açıklamaları tepki çekti. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz`in üzerinden Trabzonspor`un yıpratılmaya çalışıldığını ifade ederek, ¨Galatasaray son 3 sezondur bunu yapıyor¨ dedi.

Bazı basın organlarında yer alan Ergun Gürsoy`un Gökdeniz Karadeniz`le sezon başında anlaştığı ancak daha sonra Galatasaray`ın bu transferden vazgeçtiği yönündeki iddiaların gerçeklerle bağdaşmadığını ifade eden Sayitoğlu, ¨Her transfer döneminde bunu yapmayı alışkanlık haline getirdiler. Daha önce bazı kulüpler Fatih Tekke için de yapıyordu aynısını. Takımımız her çıkışa geçtiği dönemde bu tür iddialarla önü kesilmeye çalışılıyor. Bıktık bu tür söylemlerden. Galatasaray son 3 sezondur özellikle Gökdeniz Karadeniz üzerinde oyunlar oynuyor. Bundan vazgeçsinler¨ dedi. Sayitoğlu, takımın yakaladığı çıkışı sürdürmek için oyuncularının rahat bırakılması gerektiğinin de altını çizerek, ¨Sezon başında ve önemli maçlar öncesinde sürekli böyle iddiaların gündeme getirilmesi takımın konsantrasyonunu bozuyor¨ diye konuştu.

ARA YARADI

Trabzonspor`da milli maç nedeniyle liglere verilen ara takıma yaradı. Ziya Doğan`ın göreve gelişinin ardından üstüste kritik maçlar oynayan ve özellikle kondisyon antrenmanlarına yeterince zaman ayıramayan bordo - mavililerde, 15 günlük arada yapılan çalışmaların Ziya Doğan`ı memnun ettiği öğrenildi. Başarılı hocanın, özellikle takıma yaptığı kondisyon yüklemeleri ile açığı kapatmaya çalıştığı, futbolcuların test sonuçlarının iyileşmesinden de memnuniyet duyduğu ifade edildi. Sezon başı kamp çalışmalarını hatırlatan bir tempoyla arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Ziya Doğan,¨Takımda gördüğüm eksiklikleri en çabuk şekilde kapatmaya çalıştık. Bu ara bize ilaç gibi geldi¨ dedi.

Ziya Doğan` ın özellikle formsuz görüntü veren Szymkowiak, Musampa ve Marcelinho`nun çalışmalarından çok memnun olduğu, Musampa`ya Erciyes karşısında en az bir devre şans vermeyi düşündüğü ifade edildi. Doğan, aranın başlangıcından bu yana günde çift antrenman yaptırdığı oyuncularının adeta pestilini çıkarırken, antrenman temposunu bugünden itibaren teke düşürdü. Trabzonspor, bugün basına kapalı yaptığı çalışmayla Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title