Haberler

Trabzonspor' Dan Cihan Oskay'a Tepki

Fenerbançe'nin Trabzonspor'a Teşvik Primi Gönderdiği Şeklinde İddialarda Bulunan Cihan Oskay' A Dönemin Yönetim ve Teknik Heyetinden Tepki Geldi.

Fenerbançe`nin Trabzonspor`a teşvik primi gönderdiği şeklinde iddialarda bulunan Cihan Oskay` a dönemin yönetim ve teknik heyetinden tepki geldi.

¨ETİK DEĞİL¨

Trabzonspor` da o dönem Başkan olarak görev yapan Özkan Sümer, somut kanıtlar olmadan kişiler ve kurumları lekelemenin etik olmadığını ifade ederek, ¨O dönemde ben yurt dışındaydım. Yapılan açıklamalar bana inandırıcı gelmiyor. Oktay bu tip dedikodulara karışmış olsa da böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum. Kaldı ki sonuç olarak Trabzonspor o maçı kaybetti. Demek ki böyle birşey olmamış. Ayrıca futbolumuzda bazı kirlenmelerin olduğunu kabul ediyorum ancak kişiler ve kurumların elde hiçbir delil olmadan lekelenmesi etik açıdan uygun değil. İnsaların elinde somut bişeyler varsa çıkıp konuşsun. Bundan bizde mutluluk duyarız¨ şeklinde görüş bildirdi

¨OLSA HABERİM OLURDU¨

Trabzonspor` da dönemin Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ise, bu tip açıklama yapan kişileri dikkate almamak gerektiğini belirterek, ¨Saçma sapan bir açıklama. Gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Ortadaki rakamları bahsettikleri oyunculara bölsen adam başı 10 milyar düşer. Trilyonlar alan hiçbir oyuncu bu rakam için kendisini böyle bir pis işin içine sokmaz. Teknik heyet ve yöneticiler olarak oyuncuların her yaptığından haberimiz vardı. O zaman böyle birşey duymadık. Zaten mantığıda aykırı bir durum. Bence bu kişi bir yerlerden birşeyler kopartmak için böyle yapıyor. Bu olayın olacağına ihtimal dahi vermiyorum. Trabzon gibi bir yerde böyle şeyler olmaz. Olursa sonucu kötü olur¨ dedi.

¨BİZİM İÇİMİZ RAHAT¨

Trabzonspor` da 2000 - 2001 sezonunda Profesyonel Şube Sorumlusu olan Serdar Bali ise, bu gibi açıklamalara gülüp geçtiğini ifade etti ve ¨Böyle bir olayın olacağına ihtimal vermiyorum. O nedenle cevap vermek bile yersiz. Benim için rahat. Ayrıca milyon dolar alan oyuncuların böyle bir işe girmesi mantıksız. Bunların yanısıra bana göre oyuncuların çoğu eğitimsiz. Bu nedenle bazen cahillik yapabiliyorlar¨ diye konuştu.

NURİ BEKAR - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title