Haberler

Trabzonspor'daki İstifalar

Trabzonspor'da Bir Süredir Yönetim İçi Çatışmalar Nedeniyle İstifa Etmeleri Gündemde Olan 6 Yöneticiden 3'ünün İstifası Kulübe Ulaşırken, Diğer 3 Yöneticinin de İstifalarını Kulübe Ulaştırması Bekleniyor.

Trabzonspor'da bir süredir yönetim içi çatışmalar nedeniyle istifa etmeleri gündemde olan 6 yöneticiden 3'ünün istifası kulübe ulaşırken, diğer 3 yöneticinin de istifalarını kulübe ulaştırması bekleniyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini açıklayan İstanbul kanadında yer alan İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek istifa mektuplarını kulübe ulaştırırken, Trabzon kanadında yer alan Serhat Akçay, Dr. Köksal Güney ve Faruk Kanca'ın istifa mektuplarını henüz kulübe ulaştırmadıkları öğrenildi. Bugün kulübe istifalarını resmi olarak ileten İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek dışında başka istifa mektubunun kulübe ulaşmadığı belirtildi.

Dün Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Köksal Güney, Faruk Kanca ve Serhat Akçay imzasıyla yapılan açıklamada, "Trabzonspor'da görev yaptığımız süre içerisinde yönetme kabiliyeti ve anlayışı, karşılıksız hizmet aşkı ile camiayı temsil etme noktasında yaşadığımız ciddi görüş ayrılıklarının, ona hizmet etmeyi kutsal saydığımız büyük Trabzonsporumuz'a zarar vermeden istifa etmenin de hizmet olacağı inancıyla bütün görevlerimizden ayrıldığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz"

ifadeleri kullanılmıştı.

Bu açıklamanın üzerine İstanbul kanadında yer alan 3 yönetici İbrahim Hacıosamnoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek istifa ettiklerine dair belgeyi kulübe gönderirken; Serhat Akçay, Dr. Köksal Güney ve Faruk Kanca'nın istifa mektuplarının Bordo-mavili kulübe ulaşmadığı öğrenildi. Bu 3 yöneticinin de istifalarını kulübe ulaştırmaları bekleniyor.

(GÖK-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title