Haberler

Trabzonspor'da Yeni Transferler Ayman ve Risp, Takımla İlk İdmanına Çıktı

Trabzonspor'un Yeni Transferleri Ayman ve Risp, Bordo-mavili Formayla İlk İdmanına Çıktı. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, Transfer Defterinin Kapanmadığını ve İhtiyaç Duyulan Mevkilere Yeni Transferler Yapabileceklerini Söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferleri Ayman ve Risp, Bordo-mavili formayla ilk idmanına çıktı. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, transfer defterinin kapanmadığını ve ihtiyaç duyulan mevkilere yeni transferler yapabileceklerini söyledi.

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan antrenmanda yeni transferler Ayman ve Risp de takımla birlikte çalışırken, Brezilyalı futbolcu Eller takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı süren Hasan Üçüncü ile hafif sakatlığı bulunan Yattara da takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı idman, çift kale maçla sona erdi.

Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, yeni transferlerin ardından takımdaki yabancı futbolcu sayısının 7'ye ulaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun kulüplerin problemli yabancı futbolcularla ilgili ortaya çıkan mağduriyetin giderilmesi yönünde bugün bir karar aldığını hatırlattı. Bu karar uyarınca takımda 7 yabancı futbolcunun bulunmasında bir sakınca olmadığını kaydeden Sayitoğlu, ancak bu futbolcuların hepsinin oynatılamayacağını söyledi. Brezilyalı futbolcu Eller ile bugün bir görüşme yaptıklarını açıklayan Sayitoğlu, bu futbolcunun gitmek istediğini, kendilerinin Eller'e kulüpten ayrılmanın belli bir prosedürü olduğunu hatırlattıklarını dile getirdi.

Futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak ile ilgili hakların kulüpte saklı olduğunun altını çizen Sayitoğlu, Symkowiak ile ilgili bütün maddi vecibelerin yerine getirildiğini, ancak bunun da belli bir müddet devam edeceğini ifade etti. Sakaryaspor ile kiralık sözleşmesi feshedilen Erdinç Yavuz'un da TFF'den alınan izinle idmana çıktığını belirten Sayitoğlu, yeni transferlerden İsveçli defans oyuncusu Risp'in de Konyaspor ile yapılacak kupa maçında oynamamasıyla ilgili hiçbir nedenin bulunmadığını ifade etti. Transfer defterini kapatmadıklarına da dikkat çeken Sayitoğlu, şu anda mevcut futbolcularla yollarına devam ettiklerini, ancak ihtiyaç duyulması halinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda yeni transferlerin de yapılabileceğini söyledi.

(GÖK-MU-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title