Haberler

Trabzonspor'da Ünal Karaman'a Sürpriz Doğum Günü Partisi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'le Birlikte Yardımcı Antrenör Olarak Görev Yapan Ünal Karaman'ın Doğum Günü Davraz Kampında Kutlandı. 1966 Yılında Konya'da Dünyaya Gelen ve 44 Yaşını Dolduran Karaman İçin Kampta Mütevazi Bir Doğum Günü Partisi Düzenlendi. Üzerinde "mutlu Yıllar Kaptan" Yazan Pastayı Teknik Heyet, Oyuncular ve Personelle Birlikte Kesen Ünal Karaman, Böylesi Bir Günde Hatırlanmanın Kendisini Son Derece Mutlu Ettiğini Vurguladı.

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'le birlikte yardımcı antrenör olarak görev yapan Ünal Karaman'ın doğum günü Davraz kampında kutlandı. 1966 Yılında Konya'da dünyaya gelen ve 44 yaşını dolduran Karaman için kampta mütevazi bir doğum günü partisi düzenlendi. Üzerinde "Mutlu Yıllar Kaptan" yazan pastayı teknik heyet, oyuncular ve personelle birlikte kesen Ünal Karaman, böylesi bir günde hatırlanmanın kendisini son derece mutlu ettiğini vurguladı.

GÜNEŞ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Bordo -mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Davraz kampının 4. gününde yarın kamp yapılan otelde saat 14.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Kampın genel gidişatı ve transfer çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi vermesi beklenen Güneş, basın mensuplarının da sorularına cevap verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title