Haberler

Trabzonspor'da Revizyon

Teknik direktör Şota Arveladze'nin çalkantılı bir dönem geçiren Trabzonspor'da moral bulmak için büyük önem verilen Medipol Başakşehir maçında kaleden başlayarak bordo mavili takımda büyük bir revizyona gideceği öğrenildi.

Teknik direktör Şota Arveladze'nin çalkantılı bir dönem geçiren Trabzonspor'da moral bulmak için büyük önem verilen Medipol Başakşehir maçında kaleden başlayarak bordo mavili takımda büyük bir revizyona gideceği öğrenildi.

MARİN ZOR

Trabzonspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Şota Arveladze yönetimindeki antrenmana sakatlığı süren Marko Marin çıkmadı. Marin'in bu sabah yeniden kontrol için hastaneye götürüldüğü ve bu hafta forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bordo mavililerde ayrıca sakatlıktan yeni kurtulan Kevin Constant da fizyoterapist eşliğinde takından ayrı çalıştı.

BÜYÜK REVİZYON

Şota Arveladze, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta Medipol Başakşehir maçında sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'i denedi. İlkr 11'de bordo mavililerin son Gaziantepspor maçına çıkan kadrosundan tam 6 ismin farklı olduğu dikkati çekti. Kalede formsuz bir görüntü veren Esteban'ın yerine Onur, sağda cezası biten Cavanda, solda sakat Constant'ın yerine Alper forma giydi.

Sakatlıktan yeni çıkan Mbia'yı yedek takımda deneyen Gürcü teknik adam, bu oyuncunun yerine Medjani'ye görev verdi. Mehmet Ekici'de uzun süre sonra yeniden ilk 11'de görev alacağı maç öncesindeki çift kalede oldukça hırslı gözüktü, gol de attı. Bu arada forvette son 2 maçtır görev yapan Deniz Yılmaz'ın bu hafta yerine Cardozo'ya bırakacağı belirtildi. Cardozo da antrenmandaki hırsıyla dikkati çekti. Şota, Paraguaylı golcüyle antrenmandan önce bir süre görüşerek moral verdi.

YENİ 11

Trabzonspor'da antrenmanda denenen 11'de kalede Onur yer alırken, defans bloğu Cavanda, Aykut, Douglas ve Alper'den oluştu. Ön liberoda Medjani, Okay ikilisi görev yaptı. Orta sahada Özer, Mehmet Ekici, Erkan Zengin oynarken, tek forvet olarak da Cardozo mücadele etti. Şota Arveladze'nin, Medipol Başakşehir maçına en fazla bir değişiklikle bu kadroyu çıkarmayı planladığı belirtildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şota Arveladze Deniz Yılmaz Trabzonspor Başakşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title