Haberler

Trabzonspor'da Oyundan Alınan Burak Yılmaz, Kendisini Islıklayan Taraftarlara Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Trabzonspor'da oyundan alınan Burak Yılmaz, kendisini ıslıklayan taraftarlara el kol hareketleriyle tepki gösterdi.

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı mücadelede Burak Yılmaz krizi yaşandı. 72. dakikada Burak Yılmaz kenara alınırken, yerine Ekuban oyuna dahil oldu. Burak Yılmaz kenara alınırken ıslıklanmasının üzerine tribünlere çok sert tepki gösterdi. Yıldız oyuncu el kol hareketleri ile söylenerek Trabzonspor taraftarlarını karşısına aldı.

ÜNAL KARAMAN BURAK'A KIZDI

Bunun üzerine tribünlerin tepkisi artarken, Ünal Karaman da oyuncusuna kızdı. Burak, oyundan alındıktan sonra doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ünal Karaman Burak Yılmaz Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (20)

Hamsi köylü:

Bu trazbonspora yazık yahu her yıl oka para harcıyor sampuan olmak için hep boşa masraf yazık valla. Buraga verecekleri para ile hamsi festivali yapsalar sevaba girerler en azından

7
8
yanıtYanıtla
TRABZONLULAR:

Lan nasıl ezmişiz siziki hala kuyruk acınız var

yanıt4
yanıt3
HAMSİ KAFALI:

HEMSİ kafalı yazıyı doğru yaz

yanıt4
yanıt0
TRABZON:

Burak yılmaz hattini ve kendini aşarak TRABZONSPOR a saygısızlık yapmıştır ayrıca şunu unutmuş anlaşılan Ünal hoca bu klübün bi efsanesi ve KARA BOĞASIDIR .

8
4
yanıtYanıtla
Adam haklı beyler:

Burak hattini aştıysa yeni bir tarife verelim:))

yanıt1
yanıt0
sportmen:

Trabzon sporun böyle sorumsuz taraftarları oldukça kaybetmeye devam edecek, maçta Burak yılmaz kötümü oynadı?atılan golde katkısı yok mu kaç tane pozisyona girdi ve Burak çıktıktan sonra maç ne oldu diye kendinize soruyormusunuz. Atmasa da attırıyor, sürekli rakip defansı zorluyor, yıpratıyor daha ne olacak, Türkiye de kaç tane Burak yılmaz gibi golcü var. Daha iyisini bulabiliyor iseniz getirin o zaman. . kendi takımınıza zarar veriyorsunuz. . .

6
4
yanıtYanıtla
çebni:

ünal golçüleri aldı niye burak ukala maç ağoğlunu istedi gibi bitti

yanıt1
yanıt1
Rizespor’lu:

Trabzonspor,a kardeş bursa kazıgı,,1-1 çok sesli güldüm;)) hahaha

4
3
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Bu Trabzonlular çok cins insanlar.

5
1
yanıtYanıtla
YUSUF:

GÖNDERİN GİTSİN. . . ARTİSTLERLE İŞ OLMAZ. . . HAKLIDA OLSA BU DAVRANIŞ HOŞ DEGİL. . . İNSANLARA KÖTÜ ORNEK OLUYOR. . . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title