Haberler

Trabzonspor'da Ödemler Ay Sonunda Tamamlanacak

konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ay sonuna kadar ödemeleri yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Daha önce 10 Mayıs'a kadar olan bu süreyi ay sonuna kadar uzattık. Yabancı oyuncuların yapılması gereken ödemeleri var. Hepsini titizlikle takip ediyoruz.

konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ay sonuna kadar ödemeleri yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Daha önce 10 Mayıs'a kadar olan bu süreyi ay sonuna kadar uzattık. Yabancı oyuncuların yapılması gereken ödemeleri var. Hepsini titizlikle takip ediyoruz. Ana hedef 15 Mayıs'tı ama bu tam anlamıyla gerçekleştirilemedi. Ay sonuna kadar inşallah bunları gerçekleştireceğiz. Önemli olan UEFA lisansı alınabilmesi için oyuncuların ödemelerinin yapılması gerekiyordu. Bir kısmı yapıldı, kalan kısmının da yapılması gerekiyor. Ay sonuna kadar da süremiz var" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ KOMPLEKSİ İÇİN RAPOR HAZIRLANIYOR

Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Şeneol Güneş Kompleksi'nde tespit edilen eksikleri gidermek için girişimlerde bulunacak. Bordo-mavili yönetimin bu konuda detaylı bir çalışma yaptığı, araştırmalar neticesinde Şenol Güneş Kompleksi'nde tespit edilen eksiklerin giderilmesi noktasında TOKİ, Gençlik Spor ve Milli Emlak'a detaylı bir rapor sunacağı ve eksiklerin giderilmesini talep edeceği öğrenildi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title