Haberler

Trabzonspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Trabzonspor'da Deplasmanda Fenerbahçe Karşısında Alınan Mağlubiyetin Üzüntüsü Yaşanıyor.

Trabzonspor'da deplasmanda Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Trabzonspor'un defans oyuncusu Çağdaş Atan, bireysel hatalar nedeniyle kendi kendilerine goller yediklerini belirterek sahada güler yüzün altında, aba altında soba gösteren bir hakemin olduğunu söyledi. Yaptıkları bireysel hatalardan dolayı kendi kendilerine goller yediklerini ifade eden Çağdaş, "Kendi yaptığımız hatalardan dolayı goller yedik. Son haftalarda ortaya koyduğumuz futbolla bu alışık olduğumuz bir durum değildi. İlk yarı iyi oynadık ama yaptığımız hatalardan dolayı rakibimize katkımız oldu.

İkinci yarı ise yine iyi oynamaya devam ettik ama Fenerbahçe çok kapandı. Maçın hakkı beraberlikti" diye konuştu.

"Trabzonspor sahipsizmiş gibi oynuyoruz" diyen Çağdaş Atan, hakem Bülent Yıldırımı'ın inanılmaz kararlar verdiğini öne sürdü. Bordo-mavili futbolcu, "Maçın içinde kasti tekmeler vardı. Fenerbahçeli Semih, bana kasti bir tekme attı. Tedavi için saha kenarına geldiğinde yan hakem yediğim tekme için 'Oyun kuralları içindeydi' şeklinde yorum yaptı. Kasti tekme oyun kuralları içindeyse demek ki biz kuralları bilmiyoruz. En kritik ataklarımızı kesen, güler yüzünün altında, aba altında sopa gösteren bir hakem

vardı" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un kalecisi Ahmet Şahin ise yediği gollerde hatasının olmadığını belirterek, "Hafta içinde yapılan antrenmanlarda teknik direktör Ersun Yanal'ın taktik idmanlarda beni denedi. Fenerbahçe maçında bana forma vermesini bekliyordum. Ama benim için yine de süpriz oldu. Türkiye'de gol yediğin zaman seni hatalı görürler ve eleştirilirsiniz. Benim için de mutlaka bunlar olacaktır ama yediğim gollerde bir hatam olduğunu sanmıyorum. Yine de daha dikkatli olmam gerekirdi" şeklinde konuştu.

İlk golde yapacak bir şeyinin olmadığını belirten kaleci Ahmet Şahin, "Deivid topa çok iyi vurdu ve gol oldu. O pozisyonda çok iyi yer tutmuştum ama yapacak bir şeyim yoktu. 2. golde ise Hüseyin'in verdiği geri pas kısa düşünce Semih araya girdi ve posizyonu değerlendirdi. 3. golde ise Alex'in nereden çıktığını anlamadık. Bu pozisyonlarda arkadaşlarıma bağırdım ama olmadı" diye konuştu.

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz de Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek,"Takım olarak çok iyi oynadık ama skor ve sonuç da önemli. Maç böyle bitmemeliydi. Artık ilk yarı bitti ve önümüze bakacağız. Biz moralimizi her zaman iyi tutmak zorundayız. Trabzonspor'un beklentileri var. Bu beklentilere inşallah cevap vereceğiz ve istediğimiz yerlere geleceğiz" dedi.

(GÖK-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title