Haberler

Trabzonspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay Yokuşlu, Güray Vural ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam olmak üzere 7 futbolcu katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir takımdan ayrı koşu yaparken, antrenmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin de çalışmayı tamamlayamayarak soyunma odasına gitti.

Üç oyuncu döndü

Bordo-mavililerde sakatlığı geçen Mustafa Yumlu ile hastalıkları nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Aykut Demir ve Özer Hurmacı antrenmanlara başladı. Bu 3 futbolcunun Kayserispor maçında forma giyebilecekleri belirtildi.

18 futbolcu yer aldı

Trabzonspor'da hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncu antrenmanda yer aldı.

Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, sık sık maçı durdurarak oyuncularına uyarılar yaptı. Muhammet Demir ile saha içinde bir süre görüşen Mandıralı, Yusuf Erdoğan'la da ilgilendi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sağlık kurulu oluşturuldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulüp bünyesinde görev yapmak üzere sağlık kurulu oluşturdu.

Üç akademisyenden oluşan ve başkanlığını Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Osman Aynacı'nın yapacağı kurulda Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gökçe ve Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Kibar Yaşar Güven'in yer aldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Hami Mandıralı Kayserispor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title