Haberler

Trabzonspor'da Hami Mandıralı Dönemi Bitti

Güncelleme:

Trabzonspor, Antalyaspor maçında alınan 7-0'lık yenilginin ardından teknik direktörü Hami Mandıralı'yla yolların ayrıldığını resmi sitesinden duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a deplasmanda 7-0 yenilerek tarihinin en farklı mağlubiyetini yaşayan Trabzonspor'da, teknik direktör Hami Mandıralı ile yollar ayrıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Antalyaspor maçından sonra yapılan değerlendirme sonucunda Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"YENİ SEZONA YENİ DÜZENLEMELERLE GİRECEĞİZ"

"Kendisine teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda takımımızın yeni hocasını açıklayacağız. Bu yıl yaşanan buhranlardan sonra alacağımız radikal kararlarla Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldıracağız. Yeni sezona sil baştan ve yeni düzenlemelerle gireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Mandıralı, ligin 18. haftasında 4-2'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun yerine göreve getirilmişti. 47 yaşındaki teknik adam ile gelecek sezonu opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Hami Mandıralı Antalyaspor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

EZİK 7RABZON:

ulan sanki barcelonala maç yapmışlar . demek barcelonala maç yapsalar 17 tane yicekler

10
8
yanıtYanıtla
xyz:

Trabzon ne de olsa temiz takım ligin aklanmış takımı onun için aldığı sonuçlarda kafada soru işaretleri oluşturuyor. Bir takım 1 hafta Rize gibi bir takıma 6-0 yapıp 1 hafta sonra Antalyadan 7-0 yiyorsa insanın aklına her şey gelir. Bu kadar da olmaz. Umarım bu sonuçları TS. nin taraftarının midesi kaldırıyordur. . .

0
8
yanıtYanıtla
28:

RIZE DÜŞERSE SIZIN YÜZÜNÜZDEN SIZE GELEN SEZON ÇOK DÖŞERLER KARADENIZIN YARMA GÜLÜ FIRTINAYMIŞŞ PISI PISI

6
2
yanıtYanıtla
ofli temel haykırıyor daa:

Kim sürdü ulaa bu tarlayi da ? Her taraf delik deşik oldu uşaklar. . . . !!

6
1
yanıtYanıtla
Sen her zaman Efsanemizin Hami mandirali.....Mo:

Bu durumun tek sorumlu eski yonetimmmdirrrr..Hami hocanin bu durumdaa hic bir such yokk..Hami in yaptiginn fedakarligi kise yapamaz bu rizikoyu kimse alamazz..Hami kendini cok sevdigi Trabzon spora feda etmistirr...burda ruhsuz futbolcularinda sucu varr..eger yonetim ertugrul salgam getirirse geterdigi gün 40 yillik takimimi birakirimm..

3
2
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Otobüs kurşunlamak köprüaltı berduşlarına rahmet okutacak serserilikler yapmak futbol değil , futbol sahada oynanır lakin siz anlamazsınız ezikler . . . :) bu hezimetle on yıl idare edersiniz artık avaraj takımı pislikler. . :))

5
0
yanıtYanıtla
SERDAR:

TRABZON SPORU 7 LER. .

4
0
yanıtYanıtla
solmaz:

trabzonsporun başında fatih terim olsaydı maçı 6-0 da bırakırdı hami terimide geçti

4
0
yanıtYanıtla
7RABZON:

UTANMASALAR 15 TANE YİCEKLER . 7TABZON PASİF SIRADAN Bİ ANADOLU TAKIMIDIR. 1 . 2 SENE İÇİNDE LİGTEN DÜŞERLER

3
0
yanıtYanıtla
sürmeneli fadime hamsigöz:

Bize bu kadar gol attığı için Antalyasporu kınıyorum, bizimkilere ise hiçbir şey demiyorum. Çünkü laf adama söylenir.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title