Haberler

Trabzonspor'da Glowackı, Beşiktaş Maçında Oynayamayacak

Trabzonspor, Pazar Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Beşiktaş Maçının Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Trabzonspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana A2 takımıyla maça çıkan kaleci Bora katılmazken, Zafer Yelen, Güneş'ten izin alarak salonda çalıştı. Bordo-Mavililerde sakatlığı devam eden Glowacki ise yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu nezaretinde koşu yaptı. Bu sırada Şenol Güneş basın mensuplarının yanına gelerek mini bir açıklama yaptı. Glowacki'nin Beşiktaş maçında oynamasının mümkün olmadığını söyleyen Güneş, "Halkımızı doğru bilinçlendirelim. Glowacki'nin sakatlığı büyük ölçüde geçti ama onu riske edemeyiz. Diğer oyuncularımıza da güveniyoruz" dedi. Bu arada Bordo-Mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title