Haberler

Trabzonspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü

Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

ABD'de tedavi gören kaleci Onur dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda Bordo-mavililer koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncularıyla yaptığı konuşmada, "Kalan haftalarda daha az hata yapan taraf kazanacaktır. Fenerbahçe puan kaybetti, bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Konyaspor ile oynanan son lig maçında sakatlanan Burak Yılmaz ise ilk antrenmanına çıktı. Takımdan ayrı olarak koşu yapan Burak Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu gözlendi. Burak'ın, yapılacak kontrollerden çıkacak sonuca göre Galatasaray ile oynanacak maçın 18 kişilik kadrosuna alınabileceği öğrenildi.

HAKAN AYAZ'IN YERİNE AHMET ÇUBUKCU BAKACAK

Bu arada silahlı saldırıya uğrayan kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın yerine bir süre Trabzon'un tanınmış doktorlarından Ahmet Çubukçu'nun görev yapacağı belirtildi. Çubukçu'nun hem Burak Yılmaz'ın sağlık durumunu yakından takip edeceği, hem de Galatasaray ile oynanacak lig maçında kulüp doktoru olarak sahadaki yerini alacağı öğrenildi. Bu arada Çubukçu, geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden yeni dönem için milletvekili aday adayı olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title