Haberler

    Trabzonspor'da Forvete Bir Aday Daha!

    Trabzonspor yaşadığı gol sorununu çözmek için farklı isimleri değerlendiriyor.

    Trabzonspor yaşadığı gol sorununu çözmek için farklı isimleri değerlendiriyor. Yerli piyasadan Çaykur Rizesporlu Kweuke, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu, Akhisar Belediyespor'dan Rodallega, Fenerbahçe'den Fernandao gibi oyuncuları gündeminde tutan Bordo Mavililer yurt dışından da çok sayıda futbolcuyu takip ederken, bir yandan da transfer şartlarını araştırıyor. Bu araştırılan isimlerden birinin de Yunanistan'ın Olimpiakos takımında forma giyen Nijeryalı forvet Brown Ideye olduğu belirtildi. Önemli liglerde forma giyen ve bu sezon da Yunan ekibinin en önemli gol ayağı haline gelen İdeye'nin teknik açıdan alınabilecek en iyi santrafor olduğuna işaret ediliyor.



    HEM GOL ATIYOR, HEM DE ATTIRIYOR



    Olimpiakos'ta 53 maçta 24 gol 10 asistle oynayan Ideye'nin yıldızı İsviçre'nin Nouchael Xamax takımında parladı. Bu ekipte 61 maçta 30 gol, 16 asistle oynayan Ideye, buradan Ukranya'nın Dinamo Kiev takımına transfer oldu ve 107 maçta, 45 gol atıp, 12 asist yaptı. Fransa'nın Sochoux takımında 75 maçta 24 gol, 6 asistle oynayan Nijeryalı forvet, İngiliz kulübü West Bromwich Albion'da da 31 maçta 7 gol, 2 asist yaptı. Son durağı Yunan ligi olan ve Olimpiakos'a geçen 28 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım'da da 27 maçta 6 gol kaydetti. Golcülüğü dışında asist yapma özelliği de bulunan Ideye'nin transferi için çalışmaların yürütüldüğü vurgulanırken, bu oyuncunun maçları da takip ediliyor.





    Kaynak: TrabzonAjans

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ömer Şişmanoğlu Trabzonspor Beşiktaş Çaykur Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title