Haberler

    Trabzonspor, Teknik Direktörlük İçin Fatih Tekke'yi Düşünüyor

    Güncelleme:

    Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Fatih Tekke'nin ismi öne çıktı.

    Sezonun sona ermesiyle birlikte Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Trabzonspor, henüz yeni teknik patronunu belirlemiş değil. Ancak Bordo-Mavililer arayışları hızlandırdı ve hoca konusunda artık son viraja girildi.

    Listede yabancı isimler de bulunmasına rağmen takımın kesinlikle yerli bir teknik direktöre emanet edilmesine karar verildi. Fatih Tekke, Samet Aybaba, Giray Bulak ve Mustafa Reşit Akçay isimleri ön plana çıkarken, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in detaylı değerlendirmelerin ardından Tekke için uzlaşmaya vardığı öğrenildi.

    31 GOLLE KRAL OLMUŞTU

    Fanatik'in haberine göre; Fatih Tekke'nin diğer adayların önüne geçmesinin pek çok sebebi var. Bunlardan ilki; 40 yaşındaki genç hocanın dinamizmi ve hırslı yapısı... Başarıya oldukça aç olan Fatih Tekke, Trabzonspor'da gol krallığı yaşayıp (31 gol) önemli başarılara imza attığı için de taraftar nezdinde çok yüksek krediye sahip. Üstelik hem şehri hem de kulübü yakından tanıyor.

    DENİZLİSPOR'DA KENDİNİ KANITLADI

    Aynı zamanda son olarak görev yaptığı Denizlispor'da gösterdiği hoca performans ve ciddi ekonomik sıkıntılar yaşayan takımı ligde tutması Fatih Tekke'nin elini güçlendiriyor. Son anda bir sürpriz yaşanmazsa Bordo- Mavililer, pazartesi günü resmi açıklamayı yapmayı planlıyor. 40 yaşındaki genç hocanın yönetime herhangi bir şart koşmadığı da öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ahmet Ağaoğlu Özkan Sümer Trabzonspor Fatih Tekke Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (9)

    Mancini:

    Trabzona yine sevdanın yolları. Geçmiş olsun. 5-10 arası büyük başarı olur.

    2
    4
    yanıtYanıtla
    arif cigal:

    Tamam TS doğru yolu buldu süper ligin 10 sırasından aşağıya doğru yer tespiti yapabilirsiniz.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    ömer aydin:

    Basarili olurmu olmazmi bilemem ama Teknik adam konusunda yeni jenerasyonun önü acilmaliydi coktan. Bence olumlu.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    cihangir:

    aynı tas aynı hamam müşteriler bile aynı

    1
    2
    yanıtYanıtla
    MEMATİ:

    TRABZONSPOR TÜRKİYEDE ARTIK 70 LERİN FUTBOLUNUN OYNANMADIĞINI FUTBOLUN BİR ENDUSTRI HALİNE GELDİĞİNİ ANLAMALI VE SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMI GİBİ MÜCADELE EDIP LİGDE TUTUNMAYA ÇALIŞMALIDIR. BURSA ANTALYA GS. GİBİ TRABZONDAN ÇOK DAHA FAZLA GELİRE SAHİP KULÜPLER BİLE BÜYÜK ZORLUKLAR YAŞARKEN TRABZON BU TÜR MACERALARDAN VAZGEÇMELİDİR. .

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Recep:

    Antalyaspor ile bursasporun geliri trabzonspordan fazla imiş güldürme beni arkadaş

    yanıt2
    yanıt0
    Lazoğlu.:

    Agaoglu gendine gel. Fatih tekke, giray bulak bunlar ancak ikinci likde hocalik yapar. Kafayi yedirme millete.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Mersinli Tahsin:

    5. Olalım yeter diyorsunuz yani.bende hala bu takımı tutuyorum. Git Tokatsporu tut. Daha çok zevk alırsın.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    bravo

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title