Haberler

Trabzonspor'da Engin Takımdan Ayrı Çalıştı

Trabzonspor, Benfica ile İstanbul'da oynayacağı rövanş maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, Benfica ile İstanbul'da oynayacağı rövanş maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana Engin Baytar katılmadı. Bu futbolcunun teknik direktör Şenol Güneş ile bir sorun yaşadığı ve hakkındaki kesin karar verilene kadar takımdan ayrı olarak çalışacağı belirtildi. Engin Baytar, takım sahada antrenman yaparken yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte başka bir sahada antrenman yaptı. Bu arada Engin Baytar kulübün sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmamış ve sürekli olarak mevcut aldığı ücretin 3 katının ödenmesini talep etmişti.

BROZEK 4 VEYA 6 HAFTA ARASINDA SAHADA OLMAYACAK

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle 1 haftadır antrenmanlara katılamayan Piotr Brozek'in bugün yapılan sintigrafi ve MR tetkiklerinde fibula kemiğinde aldığı darbeye bağlı olarak çatlak tespit edildi. Tedavisi devam eden Brozek'in 2 veya 3 hafta sonra fitness çalışmalarına başlayabileceği, 4 ile 6 hafta arasında da sahalara dönebileceği açıklandı.

YES - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title