Haberler

Trabzonspor'da Durmak Yok

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Dün Mke Kırıkkalespor'u Sahasında 5-0 Yenen Trabzonspor, İzin Yapmadan Adana Demirspor ile Yapacağı Kupa Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda dün MKE Kırıkkalespor'u sahasında 5-0 yenen Trabzonspor, izin yapmadan Adana Demirspor ile yapacağı kupa maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda bordo-mavili takım, iki grup halinde çalıştı. MKE Kırıkkalespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, idmanda kısa süren bir koşu yaptı.

Ülkesinde bulunan Jabi ile sakatlığı süren Tolga Seyhan antrenmana katılmadı.

Trabzonspor'da alacaklarını gerekçe gösterip FIFA'ya başvurarak takımdan ayrıldığı iddia edilen, ancak önceki gün Trabzon'a dönen İbrahima Yattara antrenmanda yer aldı.

Moralinin bozuk olduğu gözlenen Gineli oyuncuya takım arkadaşları moral vermeye çalıştı.

Profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, dün izinsiz olarak kentten ayrılan Ömer Rıza'nın yanlış yaptığını belirterek, ''Ömer Rıza'ya bizim hiçbir borcumuz yok. Serbest kalması mümkün değil. Kendi kafasına göre hareket etme hakkı yok'' dedi.

Ömer Rıza'nın izinsiz olarak ayrıldığı için yönetim kurulu tarafından cezalandırılacağı kaydedildi.

Trabzonspor, 9 Ocak Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağı maç için 8 Ocak Salı günü Adana'ya gidecek.

Özel uçak ile Adana'ya gidecek olan bordo-mavililer, 10 Ocak Perşembe günü de yine özel uçakla Sivas'a geçecek.

Karadeniz ekibi, 13 Ocak Pazar günü yapacağı Sivasspor maçının ardından kente dönecek.

Trabzonspor'un altyapısından (A) takıma alınan Barış Memiş, attığı gol ve gösterdiği performans ile beğeni kazandı.

Barış, (A) takım ile ilk maçına çıktığını belirterek, ''Benim için çok güzel bir duygu. Hocama, bana güvendiği için çok teşekkür ederim. Önce takımın galip gelmesini sonra gol atmayı çok istedim. Bu heyecanı yaşamak güzel. Ağabeylerim de bana yardımcı oldular. Heyecanımı yendim'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title