Haberler

Trabzonspor'da Defans Sıkıntısı

Turkcell Super Ligi'nin 19. Haftasinda Kendi Saha ve Seyircisi Onunde Genclerbirligi Oftasspor'u Konuk Edecek Olan Trabzonspor'da Teknik Direktor Ersun Yanal'in Savunma Sikintisi Dikkat Cekiyor.

Turkcell Super Ligi'nin 19. haftasinda kendi saha ve seyircisi onunde Genclerbirligi Oftasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktor Ersun Yanal'in savunma sikintisi dikkat cekiyor.

Fortis Turkiye Kupasi'nda umudu kalmayan ligde ise hedeflerinden uzak bir goruntu sergileyen Trabzonspor, kalan maclarda ust siralara tirmanmayi hedefliyor. Transferde ise henuz somut bir adim atamayan Bordo-mavili kulup, Cumartesi gunu oynayacagi Genclerbirligi Oftasspor maci oncesinde defans sikintisi yasiyor. Kaleci Tolga Zengin ve savunma oyuncusu Tolga Seyhan'in sakat olmasi Gine Milli Takiminda bulunan Jabi'nin takimla birlikte olamamasi ve sari kart cezalisi Erdinc ile Sivasspor macinda kirmizi

kart gormesi nedeniyle cezali durumda olan Cagdas'in Genclirbirligi Oftasspor macinda forma giyemeyecek olmasi teknik direktor Ersun Yanal'in savunma sikintisini gozler onune seriyor.

Trabzonspor teknik direktoru Ersun Yanal, hafta icinde yapilan antrenmanlarda yan toplar ve sut calismasina agirlik verirken, 3'erli gruplar halinde yapilan maclarda ise savunma uzerinde durdu. Savunmada bulunan oyuncularin sakat ve cezali durumda olmalari nedeniyle sikintili gunler geciren Trabzonsponr'da, teknik direktor Ersun Yanal, savunmayi Tayfun ve Huseyin'e emanet edecek. Bu oyunculara kanatlardan Ferhat ve Mustafa Keceli'nin destek vermesi bekleniyor. Serkan Balci'ya orta sahada Ayman ile

birlikte gorev vermesi beklenen Yanal'in ileride ise bir degisiklik yapmamasi bekleniyor.

Bordo-mavili takimin Genclerbirligi Oftasspor karsisina Ahmet, (Onur), Ferhat, Tayfun, Huseyin, Mustafa Keceli, Serkan, Ayman, Gokdeniz, Baris Memis, Yattara ve Umut Bulut ilk 11 ile cikmasi bekleniyor.

Rakibi Genclerbirligi ile 2. kez karsilasacak olan Trabzonspor ilk macta rakibini 2-0 yenmeyi basarmisti. Bordo-mavili takim rakibi karsisinda ise ilk macta deplasmanda tek galibiyetini almisti. Soz konusu gunden beri bordo-mavili takim deplasmanda oynadigi maclarda galibiyet yuzu goremedi.

(GOK-EE-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title