Haberler

Trabzonspor'da Cem Papila Gerginliği

Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'la Önde Gelen Taraftar Grupları Arasındaki Cem Papila Gerginliği Patladı. Başkan Nuri Albayrak'ın, Cem Papila'nın Hakemliği Bırakmasına Üzüldüğünü Belirten Açıklamalarına, İnternet Sitelerine Konulan Bildirilerle Tepki Gösteren Taraftarlar, "Başkanımızın Talihs...

Trabzonspor`da Başkan Nuri Albayrak`la önde gelen taraftar grupları arasındaki Cem Papila gerginliği patladı. Başkan Nuri Albayrak`ın, Cem Papila`nın hakemliği bırakmasına üzüldüğünü belirten açıklamalarına, internet sitelerine konulan bildirilerle tepki gösteren taraftarlar, ¨Başkanımızın talihsiz beyanatını yadırgadık¨ dedi.

ALBAYRAK:¨ÜZÜLDÜM¨

Cem Papila, Trabzonspor` un 2004 yılında İstanbul` da oynadığı Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle bordo - mavili camianın tepkisi çekiş, Papila`nın kötü yönetimi sonucunda şampiyonluğun kaçtığını iddia eden Trabzonsporlular, şehirde 40 bin kişinin katıldığı gösteriler düzenleyip, Federasyonu ve MHK`yi protesto etmişti. Bu süreç sonucunda Cem Papila, bordo - mavililer tarafından ¨istenmeyen hakem¨ ilan edilmişti. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak`ın, Cem Papila`nın FIFA listesinden çıkarılmasının ardından hakemliği bırakmasıyla ilgili olarak Futbol Extra Dergisi` nin Kasım sayısına yaptığı, ¨Cem Papila`nın hakemliği bırakmasına üzüldüm. Türk futbolu için büyük kayıp. Tam olgun çağındaydı. Bırakmasa iyi olurdu¨ açıklaması, Başkan`la taraftarları karşı karşıya getirdi.

TARAFTARLAR: BAŞKAN` I YADIRGADIK

Trabzonspor`un önde gelen taraftar grupları, Başkan Nuri Albayrak`ın bu açıklaması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirtirken, internet sitelerinde de Başkan`a sitem dolu açıklamalar yayınladılar. Trabzonspor`un en büyük taraftar oluşumlarından bordomavi.net, ¨Bizler unutmadık Başkan¨ başlıklı açıklamasında, ¨Onlarca hakem hatalarıyla kaybettiğimiz Fenerbahçe maçının, 3 puanlık bir maç olmasının ötesinde anlamlar taşıdığını ve sonucun şampiyonluk yarışını doğrudan etkilediğini hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. O maçın katlinin baş aktörü olan Cem Papila` nın, daha sonra çeşitli televizyonlara çıkarak, kararlarının haklılığını anlattığını ve bu televizyon programlarının yapımcıları ile birlikte bir çeşit aklama çalışması yaptıklarını da hatırlıyoruz. Bu tür geçiştirmelere mahal vermemek adına, şehrimizde ve hatta Türkiye`nin çeşitli illerinde bu futbol katliamına ses vermek ve dikkat çekmek üzere çeşitli organizasyonlarla, Trabzon`da onbinlerce, Ankara ve İstanbul`da yüzlerce taraftarımızın bu haksızlığa verdiği tepkiyi ve yükselttiği sesini de tüm Türkiye`ye duyurduk. Bu haklı tepkiler sadece bir maçın katlini değil, tüm ülkedeki futbol çarpıklığını da vurgulamaktaydı ki, o dönem görevde olan federasyon yöneticileri dahi sonradan yaptıkları yanlışları kabul eder beyenatlar ile görev sürelerinin ömrünün kısa olmasını buna bağladılar. Başkan`ımızın, Cem Papila`nın futbol hakemliğini bırakması yönündeki yorumunu dinlemek bizler için üzücü olmuştur. Cem Papila` nın, sebebi her ne olursa olsun, faal futbol hakemliği görevini bırakmasını mutlulukla karşıladığımızı ve başkanımızın talihsiz beyanatını yadırgadığımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz¨ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN CAMİANIN SESİ OLSUN

Trabzonspor`un etkili taraftar gruplarından Çılgınlar`ın internet sitesi kalearkasi.net` te de Başkan`ın açıklamalarının üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, ¨2004 yılı Mayıs ayında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız müsabakada verdiği kararlarla Trabzonsporumuz` un elinden şampiyonluğu çalan, milyonlarca bordo-mavi gönüllüsünü kahreden, binlerce Trabzonsporlu`yu yurdun dört bir yanında sokaklara dökerek protesto yürüyüşleri düzenlemeye sevkeden Cem Papila` nın hakemliği bırakmasını başkanımızın üzüntüyle karşılıyor olmasını yadırgıyor, şaşkınlıkla karşılıyoruz. Bizler Papila ve onun gibileri Türk Futbolundan uzaklaştırmak için bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor` un haklarını savunmak için görevlendirdiğimiz insanları da camianın sesi olmaya davet ediyoruz¨ denildi.

KAMP YERİ BELİRLENDİ

Trabzonspor`un devre arası kampını Antalya`da yapması kesinleşirken, Teknik Direktör Ziya Doğan`ın da onayıyla Gloria Golf Otel`de kampa girilmesi kararlaştırıldı. Teknik heyetin bu kararının bir iki gün içinde yönetime de sunulacağı ve onaylanacağı ifade edildi. Beşiktaş`ın da kamp alternatifleri arasında yer alan Gloria Golf`ün, bordo - mavililer tarafından ikna edilmesinde Şenol Güneş zamanından bu yana sık sık bu otelde kamp yapılmasının etkili olduğu ifade edildi.

ANTALYA KADROSU MERAK KONUSU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan` ın, Eskişehirspor` u 5 - 2 yenen yedek takviyeli kadrodaki futbolculardan hangilerine Antalyaspor`la oynanacak kritik maçta görev verip vermeyeceği merak konusu oldu. İlk kez 11`de forma giyen ve 90 dakika sahada kalan Musampa`nın, yetersiz kondisyonu nedeniyle, üç gün arayla iki 90 dakikayı çıkaramayacağı gerekçesiyle yine yedek kulübesine çekilebileceği ifade edilirken, Doğan` ın en büyük kararsızlığı sağ kanatta yaşadığı vurgulandı. Eskişehir maçında mücadelesi, ileriye çıkışları ve attığı golle göze giren genç Feridun`un, Musa Büyük`ün yerine forma giyebileceği vurgulanırken, Hüseyin`in takıma girmesiyle Celaleddin`in yeniden yedek kulübesine dönebileceği belirtildi.

ATA`YA BORDO - MAVİ SAYGI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 10 Kasım törenlerine katılarak, Atatürk Anıtı` na çelenk koydu. Trabzon Valiliği tarafından, Valilik önündeki tören alanında düzenlenen Atatürk` ün ölümünün 68. yılı anma törenlerine, Trabzonspor adına Genel Sayman Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Sportif Aş Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Atalay ve Profesyonel İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu katıldı. Törende bordo - mavili kulübün çelengini Teknik Direktör Ziya Doğan ve Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas anıta sundu.

Ömür AVCI - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title