Haberler

Trabzonspor, Celta Vigo'ya Sattığı Okay Yokuşlu ile Davalık Oldu

Güncelleme:

Trabzonspor, Celta Vigo'ya sattığı eski yıldızı Okay Yokuşlu ile alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nda davalık oldu. Okay Trabzonspor'daki alacaklarının tarafına ödenmediği gerekçesiyle 2 milyon TL'yi TFF aracılığıyla Bordo-Mavili kulüpten istedi. Fırtına da konuyu TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) taşıdı. Dosyanın halen incelenmesine devam edildiği öğrenildi.

6 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeli ile Celta Vigo'ya imza atan Okay Yokuşlu, bu sezon İspanya'da forma şansı bulduğu 17 resmi maçta 1 gol attı. Bordo-Mavili ekibin önceki dönemdeki futbolcu alacaklarıyla ilgili başında birçok dosya bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okay Yokuşlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (7)

FUTBOL KATİLLERİ:

VAY arkadaş adamı 6 milyon euro ya sat sana para kazandırarak gitsin parayı alırken canım cicim de sonra kalk adamın 2 milyon tl sine göz koy türk futbolunu yediniz bitirdiniz yazıklar olsun . . . . . . . . . . . . . . . .

26
8
yanıtYanıtla
ağnemordale:

asgari ücretin 2020 tl, doktor maaşının 6000 tl öğretmen maaşının 4500 tl olduğu tyerde 2. 000. 000 tl kazanan çoluk çocuğun peşine koşalım

yanıt2
yanıt5
Tinere devAM:

KOmik lan bu hamsi kafalılar öğleden sonra sattılar heralde

11
22
yanıtYanıtla
İleri görüşlü:

Hakemler Trabzonspor’u ŞAMPİYON yapmalıdır fb-Galatasaray ve bj’ı küme düşürmelidir.

9
13
yanıtYanıtla
BİZ DAR SOKAKLARINDA ....:

bakıyorumda ağzı olan konuşmuş, Ödenmeyen paralar yönetimlerle alakalıdır Trabzonspor''u çekemeyen ne kadar madam varsa hepsi dökülmüş bakıyorumda. havlayın böyle bizim hoşumuza gidiyor :)

3
3
yanıtYanıtla
Ben anlamam:

Burak parasını istedi kadro dışı onur istedi kadro dışı aykut istedi kadro dışı tsde hangi futbolcu parasını isterse kadro dışı sonrada dürüstlükten ahkem keserler

1
0
yanıtYanıtla
akçaabatlıselcuk:

o da yaramazmış SİLİN gitsin . Parasını almayan mı var , kalmış . HER NE SONUÇ OLURSA OLSUN TRABZONSPOR sevgisi YERLİ ve yapancı futbolcular bizim kahrımızı çeker ONLARA canı gönüleden teşekkürler SAHİP çıkılacak kimseninde parası kalamaz merak etmesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title