Haberler

Trabzonspor Camiası Bayramlaşmada Buluştu

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, bordo - mavili camianın her zaman birlik içinde olduğunu ifade ederek, "Kesinlikle bölünmedik" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Kamp çalışmalarının ikinci etabı için bu akşam Antalya'da toplanacak olan futbolcular ve teknik heyet katılmazken, eski başkanlardan Özkan Sümer ve Salih Erdem de törende hazır bulundu. Ayrıca TFF Yönetim kurulu Üyesi İbrahim Usta da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek bordo - mavili camiayla başramlaştı.

İLK HEDEF KUPA MAÇI

Nuri Albayrak, şu anda eksikleri giderdiklerini vurgulayarak, "2007 yılının kazasız belasız başarılarla dolu geçmesini diliyorum. Tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Takımımız şu anda kampta. Eksiklerimizi gideriyoruz. İkinci yarı daha çok koşan, daha çok çalışan, başarılı bir Trabzonspor izlettirmek istiyoruz. İlk olarak kupa maçına çıkacağız. Bu maçtan başarıyla ayrılıp tur atlamak istiyoruz. Tüm camia olarak azimle mücadele edeceğiz. Trabzonspor her zaman birlik içindedir. Sağda solda bazı sesler çıkıyor. Bunlar önemli değil. Biz olumlu eleştirileri alıyoruz. Kesinlikle bölünmedik. Bize karşı gösterilen ilgiden memnunuz. Trabzonspor olarak herkesi kucaklıyoruz. Transfer sezonu başladı. Szymek'le ilgili, avukatı kanalıyla bir yazı geldi. Onunla ilgili şu anda bayram nedeniyle bir gelişme yok. Bayramdan sonra hafta içinde netleşecek" dedi.

Ziya Doğan' ın raporu doğrultusunda tranfser çalışmalarını sürdürdüklerin ifade eden Albayrak, "Ancak devre arasında transfer yapmak zor. Çünkü kimse elindeki iyi malzemeyi vermek istemiyor. Biz şu anda transferi daha çok takasla yapmayı düşünüyoruz" dedi.

BİZE YAKIŞANI YAPIYORUZ

Kulüpler Birliği'ndeki son tartışmaları da değerlendiren Nuri Albayrak, "Şu ana kadar Trabzonspor'a yakışanı yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kulüpler Birliği toplantısından çıkan sonuçlar nihai değil. Sürekli değişkenlik sergiliyor. Zaten toplamda da seçime gitmek için oy sayısı yeterli değil. Biz Trabzonspor olarak 17 kulüp yöneticisi ile de sürekli görüşmeler yapıyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aynı şekilde Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ile de görüşüyoruz. Bundan sonra da Trabzonspor'a yakışanı yapacağız" dedi.

Bayramlaşmaya katılan TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta da, "Trabzonspor seçimden bugüne kadar bize her zemen destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TRABZON TAŞINIYOR

24 Aralık' ta Antalya' da kampa başlayan ve 3 günlük bayram ve yılbaşı izni bugün biten Trabzonspor, yarın kamp yerini değiştirecek. Kampın ilk bölümünün yapıldığı Gloria Golf Otel' in antrenman sahalarını beğenmeyen ve sakatlığa neden olabileceği için çalışmalarını başka sahada sürdürmek isteyen Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği üzerine, bordo - mavililer yarın Adora Golf Otel' e geçecek ve 13 Ocak'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

GÖRÜNTÜ DCKÜMÜ

------------------------------

- Nuri Albayrak'ın açıklamaları

- Bayramlaşmadan görüntüler

- Detaylar

(KJ: Haber-Kamera: Ömür AVCI/TRABZON, DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title