Haberler

Trabzonspor - Beşiktaş Maçının Ardından... (1) Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: "Üç Puanı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster : "hakemler İçin Konuşmamaya Dikkat Ediyorum ve Buna Değmeyeceğini Düşünüyorum"

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER : "HAKEMLER İÇİN KONUŞMAMAYA DİKKAT EDİYORUM VE BUNA DEĞMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şunları söyledi:

"Tek golle kazandık ve mutlu olduk. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuna baktığımızda 5 -4 gibi gollü olması gereken bir maçtı. Kısır bir maç değildi ve zevkli bir maçtı. Zevkin dışında bizim için stresli bir maç oldu. Uzatma dakikasında golü atmamız gerekirken bir pozisyon sonra golü yiyip puan kaybedebilirdik. Bütün oyuncuların emeklerine teşekkür ediyorum ama yanlışları için uyarıyorum. Bu yanlışlar bizi ileriye taşımaz. Nerede ne yapacağımızı bildiğimiz zaman daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. İyi şeyleri biraz daha iyi yapabilmek için yanlışlar yapıyoruz. Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Söylediklerim yanlış anlaşılıyor. Hakemlere selam diyorum. Antalya maçındaki futbolu beğenmemiştim sadece. Onun dışındaki her maçı kazanabilirdik. Kayseri maçında da iyi oynadık. Takım olarak her gün bir tuğla koyup yapılanmak istiyoruz. Bu süreçte saygı ve hoşgörü bekliyorum."

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster ise "Duran toptan bir gol yedik ve maçı yenik kapattık. Hakemler için konuşmamaya dikkat ediyorum ve buna değmeyeceğini düşünüyorum" dedi.

Schuster, İstanbul'dan gelen bir basın mensubunun takımdaki rotasyonla ilgili bir sorusu üzerine, basın mensubunu Trabzonlu bir gazeteci sanarak, "Siz Trabzonlular bunu anlamazsınız, çünkü Avrupa kupalarında yoksunuz" dedi. Bu soru basın toplantısı salonunda kısa bir gerginlik yaşanmasına neden oldu

Beşiktaşlı oyuncu Onur ise, "Heyecanlıydım. Ama oyuna girdiğimde heyecanımı yendim. Buraya kazanmak için geldik ama gerçekleştiremedik. Üzgünüz. Önümüzde uzun bir periyot var ve bu periyodu iyi değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu. Zapatocny de, "Trabzonspor hak ederek bir galibiyet kazandı. Bizi baskı altına aldılar ve bol pozisyon buldular. Biz de Tabata ile bulduğumuz pozisyonda gol atabilseydik belki bir puan alabilirdik" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un golünü atan genç futbolcu Mustafa Yumlu ise, "İlk kez böyle bir maçta oynuyorum. Bana bu büyük maçta görev verdiği için Şenol hocama teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettiğime inanıyorum. Takım olarak da iyi oynadık. Gol attığım için mutluyum. Bu da farklı bir sevinç oldu benim için" dedi.

Trabzonsporlu Burak da, "Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Oyun aslında istediğimiz gibi gitti. İlk devrede tutuktuk. Ama ikinci devre golü atınca Beşiktaş üzerimize yüklendi ve çok fazla gol pozisyonu bulduk. Belki son paslarda biraz daha dikkatli olsak daha fazla gol atabilirdik. Bu galibiyeti bir çıkışın başlangıcı ve özgüvenin geri gelişi olarak değerlendirebiliriz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title