Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta Şampiyonluk Yolculuğu Başladı

Dha SPOR-Trabzonspor Başkanı Usta Şampiyonluk yolculuğu başladı Trabzonspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Muharrem Usta, 50. yılda şampiyonluğa büyük yürüyüşümüzü başlattığımızı ilan ediyoruz dedi.

Dha SPOR- Trabzonspor Başkanı Usta Şampiyonluk yolculuğu başladı

Trabzonspor'un olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Muharrem Usta, 50. yılda şampiyonluğa büyük yürüyüşümüzü başlattığımızı ilan ediyoruz dedi.

HACIOSMANOĞLU KONUŞTU

Muharrem Usta'nın Trabzonspor başkanlığına seçilmesinin ardından kongre divan başkanı Ahmet Metin Genç, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kürsüye davet etti. 3 başkan adayının medeni bir şekilde yarıştığını ifade eden Genç, kendi adına sonuçlar önceden belli olmasına karşılık salonda bekleyen Hacıosmanoğlu için alkış istedi. Hacıosmanoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı

Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz. Trabzonspor başkanını genel kurullarda belirliyor. Siz de burada bu akşam yeni başkanınızı belirlediniz. Herkesin bu sonuca saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Bende saygı duyuyorum. Eğer biz Trabzonspor sevdalılarıysak seçilen yönetimi rahat bırakalım destek olalım. Başarısız olsalar da sürelerini tamamlamalarını sağlayalım ve Trabzonspor'u yukarıya taşımaları adına onlara destek olalım. Haksız yere üzdüğüm, kalbini kırdığım Trabzonspor sevdalıları varsa onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim için Trabzonspor'u siyasete alet etti dediler, hiç bir zaman alet etmedim. Bu kongrede yaşadık. Her aday olduğumda siyasi engeller karşıma çıktı. Ben vefalı bir insanım, vefasızlık görsem de, Hz. Ali'nin çok güzel bir sözü var; vefasızlık görsem de, vefakar olmaya devam edeceğim.

Şike sürecindeki mücadelenin takipçisi olacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, UEFA Temyiz Kurulu'nun karar vermesine 3 ay gibi bir zaman kaldı. FIFA ve CAS devreye girecek. Eğer bu işten sonuç alamazsak bizde Muharrem beyi eleştireceğiz, 'seni de susturdular' diye. Ben sizlere dize ile veda etmek istiyorum. Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Sadece bahar için yaprak döktük ifadesini kullandı.

DELEGELERİ SELAMLADILAR

Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından divan başkanı Genç, Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu ellerini havaya kaldırarak salondaki delegeleri selamladı.

HEKİMOĞLU İTİRAZ ETMEYECEĞİZ

Kongreyi 13 oy farkla kaybeden Celil Hekimoğlu, 1 yıldan beri çok ciddi bir emek verdiklerini belirterek, Sizler benden daha çok çalıştınız. Benden daha çok inandınız. Üzerimde çok hakkınız var, hakkınızı helal edin. Bugün 7 binden fazla üyenin katıldığı kongreyi 13 gibi çok az bir oy farkıyla kaybettik. Biz buna itiraz ederek mahkemeye götürüp, bu seçimi kazanabilirdik ama biz Trabzonspor'un mahkeme kapılarından kurtulmasını istiyoruz. Biz önce Trabzonsporluyuz, Trabzonspor'un mutluluğunu istiyoruz. Trabzonspor'dan 50. yılında şampiyonluk istiyoruz. Muharrem beye de başarılar diliyorum dedi.

USTA ŞAMPİYONLUK YOLCULUĞU BAŞLADI

Trabzonspor başkanlığına seçilen Muharrem Usta, kongrenin sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, Benim yakın arkadaşlarımdan biri Celil bey. Bir diğer arkadaşım da İbrahim Hacıosmanoğlu. Her ikisine de tebriklerimi sunuyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hepimiz Trabzonspor için varız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Trabzon'dan Türkiye'ye muhteşem bir görüntü verdik bu kongrede. Yüzde 75'lik bir katılımla yaklaşık 7 bin 400 kişinin katıldığı gerçekten müthiş bir kongre oldu. Çok küçük farkla da olsa Celil bey ve ben geçen seçimde kaybetmiştik. İbrahim başkan seçilmişti. Biz sonuna kadar İbrahim beyin arkasında durduk. Şimdi de yine çok küçük farkla biz kazandık. Ama biz bir bütünüz. Trabzonspor için hep birlikte var olacağız. Kongreye ülkenin dört bin Trabzonspor için gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Avrupa'dan gelen tüm Trabzonspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. 50. yılda şampiyonluğa büyük yolculuğumuzu başlattığımızı ilan ediyoruz dedi.

Usta, daha sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarını da sahneye davet ederek taraftarlarını selamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Muharrem Usta Trabzonspor Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title