Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta: Bugün Tarih Yazıldı

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray karşılaşmasında tribünlerin dolmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti, "Bugün burada tarih yazıldı.

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray karşılaşmasında tribünlerin dolmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti, "Bugün burada tarih yazıldı. Bu stat çok iyi bir şölen sundu" dedi.

Başkan Muharrem Usta, 2-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Trabzonspor taraftarına teşekkür ediyorum. 10 bin taraftar Trabzon'a dışarıdan geldi. Avrupa'nın her ülkesinden Trabzonsporluları burada gördük. Bu da mutluluğumuzu artırıyor. Burada bugün bir tarih yazıldı. Bu stat çok iyi bir şölen sundu. Futbolun aslında bir şölen olduğunu ve taraftarların aslında maça değil, şölene geldiği dediğimiz o hava bugün burada vardı. Biz futbolun sadece kazanmak ya da kaybetmek değil, bir şölen havasında insanların eğlenmesi gerektiği mekanlar olduğuna inanıyoruz."

'ZOR VİRAJ YENİ BAŞLADI'

Galatasaray maçıyla ikinci yarının zor virajının yeni başladığını ifade eden Usta, "Bundan sonra çok ciddi maçlarımız olacak. Bunların hepsinde takımımızı, rakiplerimizi ölçeceğiz ve ona göre geleceğe bakacağız. Sene sonu nerede bitireceğimizi hep birlikte göreceğiz. Rakiplerimizin durumu da bunda belirleyici olacak" dedi.

Şehirde farklı bir havanın olduğuna dikkat çeken Usta, "Bugün şehirde bambaşka bir hava vardı. Meydan parkında, Uzun Sokak'ta, Maraş Caddesi'nde dolaşan insanların yarı yarıya bordo mavi forma giydiklerini gördüm. İçlerindeki özlemi doyasıya yaşadıklarını ama kafalarında ufak ufak soru işaretleri 'acaba bugün ne olur?' olduğunu da gördüm. Bugün mutlu ayrıldılar. Takıma çok fazlasıyla sahip çıktılar. Bundan sonra da onların 12'nci adam değil, müthiş bir güçle bizi o genlerde var olan özellikleri ortaya çıkarmak için en büyük etken olacaktır" diyerek açıklamalarını noktaladı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Usta Galatasaray Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title