Haberler

Trabzonspor Başkanı Şener: Cska'yı Yenersek Gruptan Çıkarız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yarın oynayacakları CSKA Moskova maçının çok önemli olduğunu söyledi, "CSKA'yı mağlup edersek gruptan çıkarız. Yani büyük ihtimalle bu belli olur" dedi.

Başkan Sadri Şener, bugün Avni Aker Stadyumu yanındaki TS Club Mağazası'nın açılışına katıldı. Mağazadan 350 TL tutarında alışveriş yapıp parasını nakit olarak ödeyen Başkan Sadri Şener, TS Club mağazalarının kulübe ciddi katkılar yaptığını belirtti, şöyle konuştu:

"Türkiye genelindeki 15'inci mağazamızın açılışını yaptık. Kendimize ait ise 4'üncü mağazamız. Bu mağazaların yıllık cirosu 10 milyon doları geçiyor. Karından da iyi bir futbolcu aldırıyor. Eğer rakamları daha yukarılara getirebilirsek ciddi gelir sağlar. Trabzonspor, sınıf atlayan bir kulüp. Yurt dışında da mağaza açmayı düşünüyoruz. Trabzonspor'u yer yönüyle yukarıya götürmeye çalışıyoruz."

"KADER MAÇI YANLIŞ"

Başkan Şener, yarın oynayacakları CSKA Moskova maçının da çok önemli olduğunu anlatırken de şunları söyledi:

"Trabzonspor'un kaderinin belli olacağı maç cümlesi yanlış. Yenilsek de önümüzde 2 tane 6 puan değerinde maç olacak. Şu anda 4 puanımız var. Daha önce Türkiye'den katılan takımların az gördüğü puanlar bunlar. Sonuçta rakip takımları adları, kaliteleri ve kadroları belli. CSKA Moskova daha önce seyirci baskısı görmemiş bir takım. Yarın stat tamamen dolar ve onlara seyirci baskısını gösterirsek, bir devrim daha yaratabiliriz."

"1700 BİLET SATILMLASI ÜZÜCÜ"

CSKA Moskova maçı için bilet fiyatlarını düşürdüklerini de belirten Başkan Şener, "Bilet fiyatlarını düşürdük ama şu ana kadar 1700 bilet satılmış. Bu üzücü. 15-16 bin kombine bilet dersek, 7-8 bin bilet satılıyor. Maça bir gün var ve o yüzden satılan bilet az diyebiliriz" diye konuştu.

"BURAK VE HENRİQUE'NİN DÖNÜŞÜ BİZİ RAHATLATIR"

"Burak Yılmaz ve Henrique'nin dönüşü sizi rahatlatacak mı" sorusuna da cevap veren Başkan Şener, bu konuda şunları söyledi:

"Tabi ki rahatlatıyor. Bu futbolcuları alırken veya sözleşme imzalarken ciddi paralar ödedik. Önemli futbolcular. Bir takımın tam kadro ile oynaması ayrı bir avantaj. Volkan statü gereği yok. Vittek ve Barış Özbek gibi uzun süreli sakatları olan oyuncularımız var. Kadro çeşitliliğimiz artmaya başladı. Teknik heyet, bunların arasından iyileri seçecek."

"FEDERASYON UEFA'YA BAĞLI BİR KURUM"

Fenerbahçe–Galatasaray derbisinin Lille oynanacakları Şampiyonlar Ligi maçıyla aynı güne gelmesine ilişkin görüşünüde açıklayan Başkan Şener, şöyle dedi:

"UEFA, "Futbol Federasyonu'nun bağlı olduğu bir kurum. Futbol Federasyonu olarak o kadar özgür değilsin. Kuralı UEFA koyuyor. Lille de bir Şampiyonlar Ligi maçı. Statta bile bizim dediğimiz gibi değil onların dediği gibi oturuyorsun. Evimizde oynadığımız Lille maçında sahaya bir dakika geç çıktık, diye ceza yedik. Bu kadar ciddi bir kurum. Bu ciddiyetten biz de bir şeyler öğrendik. Bize lazım olan bir şey."

"UEFA'YA SORMADAN ÖNEMLİ KARAR ALAMAZ"

Başkan Şener, "UEFA, sürekli olarak federasyonun aldığı kararları mı bozuyor" sorusu üzerine, "Uzun zamandır federasyona gidemedim. Öyle mi değil mi, sormadan bilemem. Ben de gazete havadisleriyle olaya hakim olabiliyorum.Çok önemli kararları UEFA'ya sormadan alabileceklerini sanmıyorum" dedi.

"AydınLAR'I LİLLE MAÇINA DAVET ETTİM"

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı Lille maçına davet ettiğini de açıklayan Sadri Şener, "Son maçımız Lille. Ama yarın yenersek daha çok son maçlarımız lacak. Gelip gelmemek kendi taktiri. CSKA maçına gelememişti. Kendisi de bir iş adamı. Yeni tanıdığımız biri değil. Önceden bildiğimiz birisi" diye konuştu.

"ÖNCE Trabzon'DAN DESTEK GÖRMELİYİM"

Sadri Şener, "Federasyondan, Şampiyonlar Ligi için gereken desteği görüyor musunuz" sorusuna da şu karşılığı vedi:

"Federasyondan değil, önce Trabzon'dan gerekli desteği görmem lazım. Şu ana kadar 1700 bilet satıldı. Bizim şehrimiz ya devler liginde oynadığımızın farkında değil, ya da onun ne olduğunu henüz anlamadı. İlk defa olan bir şey sonuçta. Belki de biz anlatamadık devler liginin ne olduğunu. Yarın galip gelirsek herkes önemini anlar. Şeref tribününde yer yok. Ortalık kırılıyor. Ben de yerimde oturamıyorum, belki de birisine vereceğim yerimi. Diğer yerlerde sıkıntı var."

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title