Haberler
Güncelleme:

Avrupa kupalarından men edilen Trabzonspor'dan ilk tepki: CAS'a gideceğiz

UEFA'nın Trabzonspor'u Avrupa kupalarından men etmesinin ardından açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Ağaoğlu, CAS'a başvuracaklarını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

osmanlı:

yaaaaaaa hani cas ı kaale almıyordunuz cas fb yi haklı bulunca güvenmiyordun noldu şimdi kedi gibi oldunuz biraz delikanlı olun hak hukuk nedir bilin ooooooh iyi oldu haketmediğiniz şampiyonlar ligine gider misiniz

14
7
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

yaaaaaa CASa git git bosuna gidersin bence :))) ama yine dene sansini. . . .

10
9
yanıtYanıtla
adil ol:

fb ye sıkılan mermilerin cezası çıkıyor galiba

11
6
yanıtYanıtla
Alper:

3 istanbul takimi bizden daha kotu onlar nasıl ceza almıyor ?

2
7
yanıtYanıtla
Gökhan:

176 Bin € e Ndiaye, 100 Bin € e Guilherme gibi Transferlere TFF inanırken, UEFA inanmadı. TFF sizin Arkanızı kollarken ( Bakınız : Nihat Özdemir Açıklamaları ve Uygulamaları ) UEFA bunu yapmadı. Olay tam olarak bu Dostum.

yanıt8
yanıt5
FB:

CAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

3
2
yanıtYanıtla
ZÜHTÜ:

Eyvahh!! Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar değil ne yapacağız şimdi o olsaydı özel olarak şampiyonlar ligi tertip ederdi. . . Vahvah!!. . . Tühtüh tüh. Elensenizde bu defa Uefa muefa devam ederdiniz. Yazııık yazık etmişler. Ne yapılır hüngür hüngür ağlanır valla halinize budamı gelir sizin başınıza.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title