Haberler

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas: '3 Puan İçin Gidiyoruz'

Trabzonspor, Konyaspor ile Yarın Deplasmanda Oynayacağı Karşılaşma İçin 19 Kişilik Futbolcu Kafilesi ile Konya'ya Gitti. Sakat ve Cezalı Oyuncuların Çokluğu ve Gelecek Haftaki Galatasaray Maçı Öncesi 4 Futbolcunun da Ceza Sınırında Bulunması Teknik Direktör Ziya Doğan'ı Düşündürürken, Tüm Planlar Galibiyet Üzerine Yapıldı.

TRABZONSPOR, Konyaspor ile yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşma için 19 kişilik futbolcu kafilesi ile Konya'ya gitti. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu ve gelecek haftaki Galatasaray maçı öncesi 4 futbolcunun da ceza sınırında bulunması teknik direktör Ziya Doğan'ı düşündürürken, tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

MORAL MAÇIMIZ OLACAK

Süper Lig'de son haftalarda yakaladıkları çıkışı Konyaspor maçında da sürdürmek istediklerini belirten Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ''Konyaspor güçlü bir takım ama bundan sonraki tüm maçlar zorlu geçecek. Üç puan için gidiyoruz. İnşallah Galatasaray maçı öncesi moral verecek bir galibiyet elde ederiz'' diye konuştu.

RAKİP BEŞİKTAŞ OLSUN

Ligde sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini söyleyen Kafkas, ''Ligdeki bulunduğumuz konum bizi mutlu eden bir yer değil. Trabzonspor'un geleceği için Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Galatasaray ve Konyaspor maçlarını alırsak ligde ikinciliği dahi zorlayacak bir konuma geleceğiz. Bizim de hedefimiz bu'' şeklinde konuştu. Kafkas, Türkiye Kupası'nda ise rakip olarak kendilerine Beşiktaş'ın düşmesini istediğini söyledi.

KONUŞMA YASAĞI

Trabzonspor yarın oynayacağı Konyaspor maçı için Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Trabzon'dan hareket etti. Sakatlıkları bulunan Risp ve Ersen, kart cezalısı Hüseyin ve kaleci Ahmet dışında tüm futbolcuların yer aldığı kafile 19 kişiden oluştu. Uzun süredir sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Ömer Rıza ve Hasan Üçüncü de Konya'ya götürüldü. Bu arada Trabzospor'da teknik direktör Ziya Doğan'ın futbolculara konuşma yasağı getirdiği belirtilirken, havalimanında hiçbir oyuncu basın mensuplarına açıklama yapmadı.

SARI KART ALARMI

Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da 4 futbolcunun kart sınırında bulunması teknik direktör Ziya Doğan'ı düşündürüyor. Üç sarı kartı bulunan Ceyhun, Umut, Gökdeniz ve Tolga'yı kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenilen teknik direktör Ziya Doğan'ın, sakatlar nedeniyle de canının sıkkın olduğu, Galatasaray maçı öncesi bir de kart problemi yaşamak istemediği belirtildi.

YATTARA KADRODA

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçı öncesi sakatlık yaşayan İbrahima Yattara, 19 kişilik Konyaspor maç kadrosunda yer aldı. Oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı Yattara'ya maç saatine kadar tedavi uygulanacak. Ersen'in yokluğunda teknik direktör Ziya Doğan'ın bu futbolcuya şans verebileceği vurgulandı. Trabzon'da yer alan tüm yöneticiler kafile ile birlikte Konya'ya hareket ederken, kafilede Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da yer aldı.

ÇAĞDAŞ'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor'da dün yapılan basına kapalı antrenman sonrası Çağdaş'a doğum günü sürprizi yapıldı. Normalde doğum günü 29 Şubat olan tecrübeli futbolcunun doğum gününü 4 yılda bir kutlamasını istemeyen takım arkadaşlarının böyle bir sürpriz hazırladığı belirtildi. Çağdaş da sürpriz kutlama karşısında şaşırırken pastanın ilk dilimini teknik direktör Ziya Doğan'ın elinden yedi. 27 yaşına giren Çağdaş'ı bu mutlu gününde takım arkadaşları yalnız bırakmadı.

FERHAT VE STEPANOV SAHAYA

Üç as futbolcusunda yoksun gittiği Konya deplasmanından galibiyetle dönmek isteyen Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, kaleyi Tolga'ya teslim edecek. Savunmada Risp'in yokluğunda 81 gün sonra Stepanov'a ilk 11'de forma vermesi beklenen Doğan, bu futbolcunun yanında Erdinç'i oynatacak. Orta sahada Hüseyin'in yokluğunda Ferhat'a görev vermeye hazırlanan Doğan'ın, durumu maç saatinde netleşecek olan Yattara'nın oynamaması halinde Mustafa Keçeli'yi sahaya sürebileceği vurgulandı.

Öte yandan özel işleri nedeniyle Antalya'da bulunan kaptan Hüseyin'in de Konya'ya gideceği ve takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

MUHTEMEL KADRO

Tolga- Musa, Stepanov, Erdinç, Celaleddin- Ferhat, Ayman, Gökdeniz, Mustafa Keçeli (Yattara)- Ceyhun, Umut

SAKAT: Ersen, Risp

CEZALI: Hüseyin

Yunus Emre SEL

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title