Haberler

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmana, milli oyuncular Uğurcan Çakır, Vahid Amiri, Majid Hosseini, Ogenyi Onazi, Filip Novak, Esteban Alvarado, Juraj Kucka ile Yusuf Yazıcı katılmadı. Jose Sosa, Zargo Toure ve Kamil Ahmet Çörekçi ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Bordo-mavililer, antrenmanda pas çalışmasının ardından son bölümde yarı sahada maç oynadı.

Taraftarlar, Burak Yılmaz'ı tribüne çağırdı

Trabzonspor'da alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunan Burak Yılmaz da antrenmanda yer aldı.

Antrenmanı izleyen bir grup taraftar, Burak Yılmaz lehine tezahüratlarda bulunurken oyuncuyu tribüne çağırdı.

Burak Yılmaz da tribün önüne giderek taraftarlara alkışla karşılık verdi. Bordo-mavili taraftarlar, daha sonra tüm takımı tribüne çağırıp alkışladı.

Karaman, sohbet etti

Trabzonspor'un akşam antrenmanı öncesi teknik direktör Ünal Karaman, basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantının ardından Karaman, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor Karaman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title