Haberler

Trabzonspor, Avrupa'dan Men Cezasıyla Karşı Karşıya

İtalyan ekibi Milan, Trabzonspor'u Sosa'dan kaynaklanan borcunu ödemediği için FIFA'ya şikayet etti. Bordo-mavililer, Avrupa'dan men cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor, geçen sezon başı Jose Sosa'yı 4 milyon 750 bin Euro karşılığında transfer ederken, bu bedelin bir kısmını sezon başı, kalanı ise devre arası sonrası ödemeyi taahhüt etmişti. Ancak Trabzonspor'un ödemeleri yapamadığı ortaya çıktı.

Eski yönetim tarafından yapılmayan ödemeler sonrasında Milan, Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti. "Avrupa kupalarından 1 yıl men" cezası gelebileceği iddiaları için Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Uzun süredir ödemelerde aksamalar vardı. Şu an yeni bir yasak yok ama yarın ne olur veya olmaz bakıyoruz" yorumunu yaptı.

SOSA'NIN MALİYETİ 73 MİLYON TL'Yİ BULUYOR

Trabzonspor, Sosa için Milan'a önce 1 milyon 350 bin Euro kiralama bedeli ödedi, akabinde 3 milyon 400 bin Euro daha ödeyerek satın alma opsiyonunu kullandı. 2017-2018 sezonunun ilk devresi için 1 milyon 620 bin Euro kazanan Sosa, ikinci yarı için de aynı ücreti alacak.

Sosa'nın 2018-2019 sezonu için 3 milyon 320 bin, 2019-2020 sezonu için de 3 milyon 240 bin garanti ücret ödemeleri bulunuyor. Sosa'nın toplam maliyeti 14 milyon 550 bin Euro'yu (yaklaşık 73 milyon TL) buluyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Milan Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Hamsibeyin:

Hak ediyor bu takım

11
3
yanıtYanıtla
ESESLİ:

Beter olun beteeeeer ESKİŞEHİRSPOR ile uğraşanın beli doğrulmaz ;)))

10
4
yanıtYanıtla
TRABZONSPOR ULAN !:

SİZ KİMSİNİZ BE EZİK TAKIM

yanıt3
yanıt3
ESESLİ:

Ezik dediğin takım sahanda sana 4 tane attı ;) servet çetin''i iyi bilirsiniz :D

yanıt1
yanıt1
LAZ ADNAN:

LANNNN. . . Trabzonspor bitmez, Trabzon batmaz, Trabzon bitiremezsiniz, RIZE ISTANBUL KONYA ESKISEHIR HEPINIZ GELIN, Eskisehir, Rize, Sivas, Samsun, Karabük bizimle ugrasdi sonu maglum. . . Trabzonlular oldukca Trabzonspor daima var olacak hem Türkiyede hem Avrupada. . . En Kötü Sezonlarimizdan birinde bile 5. Siradayiz bunu unutmayin.

3
10
yanıtYanıtla
AKÇAABATSEBATLIselçuk:

İYİ ÇALIŞMIŞ MUHARREM , yoksa bunlar yalanmı . AĞAOĞLU arkadaşlarıyla her şeyi düzeltecek . ALLAHIN izni ile . Neden başarılı olamıyormuşuz anladınızmı ve bize AÇ , KALBİ , HİSLERİNİ , DUYGULARINI KAYBETMEMİŞ futbolcu kadrosu gerekli

6
5
yanıtYanıtla
Fırtına takipçisi:

Rizeliler önce şikebahçe yanaşması olmaktan çıksınlar gerisini sonra konuşsunlar.

2
7
yanıtYanıtla
SABRİ:

BETER OLSUN BU TRABZOM daha 2010-2011 yılında hak etmediği halde ş. ligine gitmişti çıkıyor işte aheste aheste

2
5
yanıtYanıtla
trabzonlu:

BU OLAYLI MAÇLAR NEDEN HEP FENER MAÇINDA YAŞANIYOR. İŞLERİ GÜÇLERİ RAKİPLERİ LEKELEMEK ARAŞTIRIN BAKIN FENERİN TÜM MAÇLARI OLAY ALIŞMIŞLAR ŞİKEYLE, HAKEMLE, FEDERASYONLA VE CUMHURBAŞKANIYLA KUPA ALMAYI. ÇÜNKÜ BUNLARIN İŞİ ÇİRKİNLİK NASILSA HAKEMLER ONLARDAN FEDERASYONDA ONLARDAN AT KOŞTURUYORLAR. ADAM GİBİ HAKEM ADAM GİBİ FEDERASYON OLSUNDA BAKALIM FENER HERYIL KAÇINCI OLUYO

4
3
yanıtYanıtla
BU AYI:

takimmi bu

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title