Haberler

Trabzonspor, Avrupa'da Galibiyet Hasretine Son Verdi

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 yenen Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki  675 günlük galibiyet hasretine son vererek rövanş maçı öncesi avantajlı bir  skor elde etti.

En son 14 Eylül 2011'de UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Inter'i 1-0 mağlup eden ve bu maçın ardından oynadığı son 9 maçta 3 mağlubiyet, 6 beraberlik elde eden bordo-mavililer, İrlanda temsilcisini mağlup ederek Avrupa arenasındaki kötü gidişatanı sonlandırdı.

Bordo-mavililer, aldığı 4-2'lik sonuçla da 25 Temmuz'da İrlanda'daki rövanş maçı öncesi avantaj yakalayarak tur kapısını araladı.

-Son maçlar-

Trabzonspor'un Avrupa kupalarında oynadığı son 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (2011-2012)

------------------------------------------

Trabzonspor-Lille.......................: 1-1

CSKA Moskova-Trabzonspor.......: 3-0

Trabzonspor-CSKA Moskova......: 0-0

Trabzonspor-Inter.......................: 1-1

Lille-Trabzonspor.......................: 0-0

UEFA Avrupa Ligi 2. tur (2011-2012)

----------------------------------------------

Trabzonspor-PSV Eindhoven......: 1-2

PSV Eindhoven-Trabzonspor......: 4-1

UEFA Avrupa Ligi play-off (Geçen sezon)

-----------------------------------------------------

Trabzonspor-Videoton: 0-0

Videoton-Trabzonspor: 0-0 (4-2 penaltılarla)

Bu sezon

Trabzonspor-Derry City: 4-2

-Galibiyeti taraftarlarla kutladılar-

Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu futbolcular, maçın bitiminin ardından galibiyeti taraftarlarla kutladılar. Takım halinde kale arkası tribününe giden taraftarlar sevinçlerini taraftarlarla paylaştılar.

-Başkan'a sevgi gösterisi-

Trabzonspor'da taraftarlar maç içerisinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundular.

Bir grup taraftar kale arkasına 'Dik dur eğilme kale arkası seninle' yazılı pankartı asarken sevgi gösterileri üzerine Başkan Hacıosmanoğlu taraftarları protokol tribününde ayağa kalkarak selamladı.

Taraftarlar, 3 Temmuz sürecinde karşı karşıya geldikleri Fenerbahçe ve kulüp başkanları Aziz Yıldırım aleyhine de zaman zaman maç içerisinde tezahuratlar yaptı.

Taratarlar 61. dakika kutlamasında 'Bu şehirde oruç bir de Trabzonpor tutulu' yazılı pankart açtılar.

Bu arada diğer kale arkasındaki taraftar grubu da İrlandalı kardeş kulüpleri Drogheda United flamasını kale arkası tribününe astılar. Trabzonspor'da oyuna 74. dakikada giren EmreGüral, sahaya dua ederek çıktı. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title