Haberler

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu: "Ara Transfer Bizi Mutlu Etti"

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ara Transferde Takıma Katılan Oyuncuların Uyumunun Çok Olumlu Olduğunu Belirterek, "Futbolcularımız Kaynaştıkça Takım Ruhunu Yakalayacağız" Dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ara transferde takıma katılan oyuncuların uyumunun çok olumlu olduğunu belirterek, "Futbolcularımız kaynaştıkça takım ruhunu yakalayacağız" dedi.

DENİZLİSPOR DÖNÜM MAÇI

Trabzonspor'da yarın oynanacak olan Denizlispor maçına teknik direktör Ziya Doğan kadar, yönetim kurulu da dönüm maçı gözüyle bakıyor. Gaziantepspor maçında alınan 3 puanın ardından Denizlispor maçından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisinin ilk adımlarını atma amacındaki Trabzonspor'da, Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, tek amaçlarının galibiyet olduğunu söyledi. Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını, Denizlispor maçında alacakları 3 puan ile de çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyleyen Haşim Sayitoğlu, "Denizlispor'un durumunu biliyoruz. Onların da galibiyete ihtiyacı var. Bize karşı tüm güçleri ile oynayacaklar. Trabzonspor olarak bizim de galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bunun için Denizlispor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Denizlispor deplasmanından 3 puanı alarak dönmek istiyoruz" dedi.

Sayitoğlu, kadroda bulunan oyuncular ve yeni transferlerle kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Trabzonspor kadro olarak kaliteli bir kadroya sahip ancak sezon başında istediğimiz havayı bir türlü yakalayamamıştık. Ara transfer döneminde kadromuza kattığımız oyuncuların ve kadromuzda bulunan oyuncuların birlikte oynamaları ve uyum sağlamaları zaman istiyor. Ocak ayında yaptığımız transferlerin takıma katılmaları ve kısa zamanda uyum sağlamaları takımımız adına çok olumlu oldu. Kadroda bulunan oyuncularımız kaynaştıkça arzuladığımız takım ruhunu yakalayacağız. Taraftarına ve camiasına güven veren bir takım olacağız" diye konuştu.

PARA DOPİNGİ

Trabzonspor'da kritik Denizlispor maçı öncesi futbolculara para dopingi yapıldı. Bordo mavili yönetim, futbolcuların maç başı alacakları ve maaşlarından doğan 1 milyon YTL'lik parayı dün hesaplarına yatırdı. Trabzonspor Mali Saymanı Emin Kahraman, futbolcuların alacakları konusunda hassas davrandıklarını vurgulayarak, "Ara transferde çok iyi bir program yaparak kar ettik. Ayrıca ödeme takvimi konusunda da hiçbir sıkıntımız yok. Trabzonspor Türkiye'de bu konuda rahat olan birkaç kulüpten birisidir" şeklinde konuştu.

ALTUNTAŞ'TAN TEPKİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, PFDK tarafından verilen 1 yıl hak mahrumiyeti cezasına tepki gösterdi. Altuntaş, "Olay gereksiz yere büyütüldü. Türkiye'de bir kişiyi ayağından vurana 6 ay ceza veriliyor. Benim olayımın cezasıda bu kadar fazla olmamalıydı. Zaten Federasyonla yazışma durumum yok. Bu nedenle imza atmamın kısıtlanması da önemli değil. Ben adam mı vurdum da bu kadar ceza verdiler anlamadım. Olayı protokol tribününde olmuş gibi gösterdiler. Ama aslında kapalı tribünde oldu. Tabii ki böyle bir olayla anılmak istemezdik. Ama bu kadar fazla ceza da olmamalıydı" dedi. Altuntaş, kesinlikle kendisini haklı çıkarma gibi bir uğraş içinde olmadığını çünkü kulüp yöneticilerinin böyle olaylarla anılmaması gerektiğini de vurgulayarak, Ama bu tür cezalarda çifte standart uygulanmaması lazım. Ankaragücü - Fenerbahçe maçında başkanlar birbirine girdi. Yumruklar görüldü. O maçta olay çıkaran yöneticilere PFDK ne ceza verdi? Çifte standardın bu kadarı olmaz. Çeşitli örnekler vererek itiraz edeceğim ve hakkımı arayacağız. Benim için asıl önemli olan Trabzonspor Disiplin Kurulu'nun vereceği karardır" diye konuştu. Kahraman Altuntaş, yönetim kurulu tarafından geçen haftaki toplantıda kendi başvurusu üzerine Disiplin Kurulu'na sevkedilmişti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yarınki Denizlispor maçında, Gaziantepspor karşılaşmasındaki kadroyu bozmayı düşünmüyor. Kalede Tolga'nın yeri sağlamlaşırken, defansta Stepanov ve Çağdaş'ın yine yedekte oturması, Risp - Erdinç ikilisinin görev alması bekleniyor. Tecrübeli hocanın ayrıca ileride Umut ve Yattara'nın arkasında yine Gökdeniz - Ceyhun ikilisini oynatacağı belirtildi. Bu arada ilginç bir iddia, bordo mavililerin gündemini meşgul ediyor. Erdinç'in gelişinden sonra takımdan kesilen Stepanov'un, bu duruma moralinin bozuk olduğu ve Erdinç'le arasının da soğuk olduğu belirtildi. Gaziantepspor galibiyeti sonrası soyunma odasında Sırp oyuncunun tüm takım arkadaşların ellerini sıkarak tebrik ettiği ancak, Erdinç'in elini sıkmadığı iddia edildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, bordo mavili takımda her oyuncunun profesyonel olduğunu belirterek, "Tüm oyuncular hazır durumda olmalmı. O maçın taktiğine veya oyuncuların form durumlarına göre kimin forma giyeceğine ben karar veririm. Tüm oyuncularım da bunu kabul ediyor ve bu konuda onlarla çok iyi anlaşıyoruz. Beni anlamaya başladılar" dedi.

Trabzonspor'un Denizlispor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Yattara, Umut

ÖMÜR AVCI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title