Haberler

Trabzonspor Antrenmanında Olay: Şota Tartışan Cavanda'yı Kovdu

Trabzonspor antrenmanında paslaşma yüzünden Mehmet Ekici ile tartışan Luis Cavanda, teknik direktör Şota Arveladze tarafından soyunma odasına gönderildi.

Trabzonspor antrenmanında paslaşma yüzünden Mehmet Ekici ile tartışan Luis Cavanda, teknik direktör Şota Arveladze tarafından soyunma odasına gönderildi.

Trabzonspor'da sular durulmuyor. PFDK kararları sonrasında sahası iki maç kapatılan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticisi uzun süreli hak mahrumiyeti cezası yiyen Trabzonspor'da takımın huzuru da bozuldu. Sabah antrenmanında bir pozisyon sırasında Mehmet Ekici ile Luis Cavanda tartıştı.

Çift kale sırasında aynı takımda yer alan Mehmet Ekici ile Cavanda, bir atak sırasında paslaşma yüzünden tartışma çıktı. Atağı başlatan Mehmet Ekici, sağ kanattan bindirme yapan Cavanda'ya pas atmadı. Daha sonra Cavanda'nın yanına kadar top sürerek gelen Mehmet'in, koşmasını söylediği Belçikalı oyuncu tepki gösterdi ve oyunu bıraktı. Mehmet'in konuşmak için yanına gitmek istediği Cavanda, sırtını dönerek saha kenarına doğru ilerledi. Bu sırada Mbia ve Aykut, Belçikalı oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı. Tartışma nedeniyle Şota Arveladze, oyunu durdurdu ve su molası verdi.

"BÖYLE TAKIM OLAMAYIZ"

Bu sırada Mehmet Ekici, sahanın ortasında, "Böyle kazanamayız, böyle takım olamayız. Herkes birbiri için koşacak, kimse bırakmayacak" dedi. Şota Arveladze'nin de, "Evet, doğru diyor. Böyle kazanamayız" sözleri dikkat çekti.

CAVANDA SOYUNMA ODASINA GÖNDERİLDİ

Su molasının ardından tüm takımı saha ortasında toplayan teknik direktör Şota'da Cavanda'dan pozisyonu anlatmasını istedi. Hararetli bir şekilde arkadaşlarına olayı anlatan Cavanda, daha sonra Şota tarafından soyunma odasına gönderildi. Bu sırada Constant'ın Cavanda'yı durdurmaya çalışması dikkat çekti.

MARİN EKSİK

Trabzonspor'un Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdüğü sabah antrenmanına sakatlığı süren Marko Marin katılmadı. Antrenman öncesi minik öğrenciler teknik direktör Şota'ya çiçek verdi ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Çift kale sırasında ayağına darbe alan Mustafa Yumlu ise çalışmaya devam edemedi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Şota Arveladze Mehmet Ekici Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title