Haberler

Trabzonspor Antrenmanı Kolbastı İle Başladı, Gergin Bitti!

Trabzonspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman neşeli başladı. Cezalı yapılan antrenman sırasında futbolcular hatalı hareket yapınca kolbastı oynadı ve diğer arkadaşları da onu alkışladı. Ardından oynanan çift kale maç sırasında Tayfun ikili mücadele sonrası Teofilo ile tartıştı. Gergin geçen maçta Colman'la da Yattara bir tartışma yaşadı. Yattara'nın yaptığı faule sinirlenen Colman, Gineli oyuncuya arkadan müdahale yapınca ikili arasında itiş kalkış oldu. Daha sonra araya giren futbolcular Colman ve Yattara'yı ayırdı. Bu arada hafif sakatlığı bulunan Polonyalı oyuncu Glowacki, takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.

Gergin geçen antrenman sonrası Yattara, Colman, Teofilo ve Tayfun ile bir görüşme yapan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına ateş püskürdü. Bir daha aynı hareketlerin tekrarlanmamasını isteyen Güneş, "Ligin en iyi futbol oynayan, en iyi arkadaşlık ortamı bulunan takımız diye övünürken siz neler yapıyorsunuz. Bizim en büyük avantajımız kadroyu korumamız. Bir daha böyle terbiyesizlikler istemiyorum" diyerek oyuncularını azarladı. Futbolcuların da birbirlerinden özür dileyerek olayı tatlıya bağladığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title